Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
zeeuwse tuin 2 daagse
Agenda

Zeeuwse Tuin 2-daagse 2022

In het kader van de Zeeuwse Tuin 2-daagse zijn in de gehele provincie Zeeland in juni 2022 vele tuinen geopend. Dit jaar hebben de enthousiaste tuineigenaren besloten twee keer twee dagen open te gaan. Zowel begin juni als eind juni zijn de tuinen erg mooi en elk deel van de maand heeft zijn eigen specifieke bloemen en uitstraling.

Bloeien begin juni de vaste papavers, Irissen en de ouderwetse rozen volop, eind juni hebben we de zomerbloeiers en natuurlijk ook rozen in alle kleuren en van struik tot klimmer.

Dit jaar doen ruim 18 tuinliefhebbers mee aan dit evenement, waaronder enkele gespecialiseerde kwekerijen. De tuinen kunnen worden bezocht zonder vooraf de gebruikelijke afspraak te maken met de tuineigenaar.

De deelnemende tuinen zijn zeer gevarieerd, van groot tot klein, van cottage- tot landschapstuin. Het zijn allemaal tuinen die door de eigenaren met veel liefde, geduld en plezier zijn aangelegd en ze worden met passie onderhouden. Ze laten het graag aan u zien.

De dagen zijn begin juni op vrijdag 3 en zaterdag 4 juni en eind juni op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni, alle dagen van 10.00 uur tot 17.00 uur.
In de meeste tuinen wordt entree gevraagd, bij sommige is er koffie/thee verkrijgbaar

De adressen en foto’s van de tuinen kunt u vinden op www.zeeuwsetuin2daagse.nl.

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee