Tuin&Sfeer keert in februari 2023 terug met inspiratie voor tuin, terras, balkon en meer - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
tuin en sfeer groningen
Tuin

Tuin&Sfeer keert in februari 2023 terug met inspiratie voor tuin, terras, balkon en meer

Op 10, 11 en 12 februari 2023 maakt Tuin&Sfeer zich samen met duizenden tuinliefhebbers op voor een nieuw buitenavontuur. Na een break wegens corona maakt het indoor buitenfestival haar comeback in MartiniPlaza Groningen. Een vuurkorf, veranda en jacuzzi hier, een nieuw gazon, terras en tafelhaard daar: Tuin&Sfeer draait 100% om het buitenleven. Het evenement is hiermee dé plek waar de consument met haar plannen voor de tuin, het terras, het balkon en zelfs het dakterras moet zijn.

Tuin&Sfeer huist in het vroege voorjaar van 2023 hoveniers en houtbouwers, groene daken en groentjes in de branche, tuinarchitecten en aanbieders van meubels, verlichting, veranda’s, zwembaden en nog veel meer. Het evenement mixt hiermee de grote klussen met snelle sfeermakers.

In 2020 kwam het evenement in de organisatorische handen van de evenemententak van Mediahuis Noord, bekend van onder meer Wonen&Co. Met de komst van 8.000 doelgerichte bezoekers en goede kritieken vloog Tuin&Sfeer uit de startblokken. Nu is in februari 2023 weer de tijd rijp om de nieuwste tuintrends te laten zien, met specialisten in gesprek te gaan en samen te genieten van de prille geneugten van het buitenleven.

Tickets 

Regulier ticket: €9 Tickets via tuin-sfeerbeurs.nl

Informatie

Locatie: MartiniPlaza Groningen Dagen: vrijdag 10, zaterdag 11, zondag 12 februari 2023Tijden: 10:00 – 17:00 uur

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee