Flower Parade Rijnsburg 2023 - Wonderen van de natuur - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
Flower Parade Rijnsburg
Agenda

Flower Parade Rijnsburg 2023 – Wonderen van de natuur

De Flower Parade Rijnsburg is een ware bloemenstoet die jaarlijks plaatsvindt. Deze bijzondere parade brengt toparrangeurs vanuit heel Nederland samen, die maar liefst 300.000 bloemen en planten verwerken op prachtig versierde praal-, muziek- en personenwagens. Het evenement staat bekend om zijn unieke en adembenemende creaties, waardoor de Rijnsburgse parade een trendsetter is op het gebied van bloemsierkunst. De erkenning van UNESCO, met de plaatsing op de internationale Representatieve Lijst van het Immaterieel Cultureel Erfgoed van de Mensheid, is een grote eer voor de corsocultuur in Nederland.

Flower Parade Rijnsburg

De 76e editie van de Flower Parade Rijnsburg presenteert zichzelf met het thema “Wonderen van de natuur”. Op zaterdag 12 augustus 2023 zal de kleurrijke parade door de straten van Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk trekken. Met prachtige praalwagens, muziekwagens en andere voertuigen die versierd zijn met bloemen, behoort deze parade tot een van de meest indrukwekkende in Nederland. De honderden muzikanten en figuranten maken van de Flower Parade Rijnsburg een levendig bloementheater.

Tip: Breng op vrijdag 11 augustus 2023 een bezoek aan de gratis toegankelijke Flower Parade Show in Bloemenveiling Royal FloraHolland in Rijnsburg. Vanaf 16.00 uur kun je genieten van een sfeervolle avond vol muziek en bloemen. Hier krijg je de gelegenheid om op je gemak alle prachtige wagens te bekijken en te fotograferen. Op zondag 13 augustus zijn de praalwagens de hele dag te bewonderen op de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk.

Vrijdag 11 augustus 2023: in Bloemenveiling Royal FloraHolland Rijnsburg de Flower Parade Show.
Zaterdag 12 augustus 2023: de parade rijdt vanaf 13.00 uur door Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk.
Zondag 13 augustus 2023: de praalwagens staan op de Kon. Wilhelmina Boulevard in Noordwijk.

Voor meer informatie over de route en tijden kun je terecht op de website www.rijnsburgscorso.nl.

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee