Bloemenpark Appeltern start lenteseizoen 2024 - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
lente Appeltern 2024
Agenda

Bloemenpark Appeltern start lenteseizoen 2024

Het voorjaar heeft zijn intrede gedaan en Bloemenpark Appeltern verwelkomt een nieuw tuinseizoen met open armen. Tijdens de afgelopen winterperiode zijn er tal van vernieuwingen doorgevoerd om de bezoekers een nog rijker ervaring te bieden. Dit jaar ligt de focus op de diversiteit van tuinseizoenen, met nieuwe ontwerpen die nog meer kleur toevoegen aan het park. Bloemenpark Appeltern transformeert steeds meer tot een betoverende showtuin waar iedereen van kan genieten.

Deze veranderingen zorgen voor een verhoogde beleving voor de bezoekers, die steeds meer de natuur en tuinen willen ervaren tijdens een heerlijk dagje uit. Het park is dit jaar nog beter uitgerust om hieraan tegemoet te komen, met toevoegingen van levendige kleuren en nieuwe belevingselementen. Een deel van de tuinen heeft plaatsgemaakt voor uitgestrekte bloemperken, die op elke hoek van de hoofdroute verrassende Wow-momenten creëren voor de bezoekers.

Modeltuinen

Uiteraard zijn de modeltuinen nog steeds aanwezig, met hun adembenemende uitzichten en prachtige waterpartijen. Van romantische tot natuurlijke en moderne ontwerpen, de tuinen bieden een continue bron van informatie en inspiratie op het gebied van tuinieren en duurzaamheid. Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuw rosarium, dat in de komende maanden zal uitgroeien tot een geurig en kleurrijk rozenparadijs.

Nieuwe partners

Een deel van de vernieuwingen is tot stand gekomen dankzij samenwerkingen met nieuwe partners. Bloemenpark Appeltern heeft momenteel zo’n 200 groenpartners, waaronder gespecialiseerde kwekers, die hun mooiste bomen, struiken en planten presenteren in het park. Nederland staat bekend als een bloemenland en deze partners dragen bij aan de pracht van het park.

Vorig jaar is de grote natuurlijke speeltuin op ‘Adventure Island’ speciaal voor kinderen uitgebreid met een echt vliegtuig. Hier kunnen zij spelenderwijs de natuur ontdekken en leren over alles wat er groeit en leeft in hun eigen tuin.

Met duizenden tulpen en narcissen in levendige kleuren, en fleurige bloembedden gevuld met anemonen en krokussen, is het al een waar lentefeest in Bloemenpark Appeltern. De bloeiende bloesembomen en het frisse groen maken de lente-ervaring compleet. Het park staat dagelijks open voor iedereen die wil genieten van de pracht van het bloeiende seizoen.

Praktische informatie

Adres
Bloemenpark Appeltern
Walstraat 2a
6629 AD APPELTERN

Website
https://appeltern.nl/nl/

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee