Eerste editie van het Appeltern Plantenfestijn - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
appeltern plantenfestijn
Agenda

Eerste editie van het Appeltern Plantenfestijn

Leuk nieuws! Op zaterdag 24 en zondag 25 juni 2023 vindt de allereerste editie plaats van het Appeltern Plantenfestijn!

Bij De Tuinen van Appeltern staat het hele jaar door tuinontwerp en -inrichting centraal. Maar omdat de plantenwereld van Appeltern eigenlijk groter is dan alleen de tuinen, organiseren ze het Appeltern Plantenfestijn. Gedurende twee dagen staan de planten van Appeltern en diverse gespecialiseerde en bevriende kwekers extra in de spotlight! Nog nooit eerder waren er zoveel planten te bewonderen en te koop in Appeltern!

Elke van de 200 tuinen in Appeltern heeft een uniek beplantingsplan. Daarnaast hebben ze ook de Nationale Vaste Plantentuin, die maar liefst 10.000 vierkante meter beslaat. In elk hoekje van het park zijn er ontelbare plantcombinaties en plantconcepten te bewonderen. Maar tijdens het Appeltern Plantenfestijn worden er nog veel meer soorten aan toegevoegd. Hun centrale Lindenlaan wordt omgetoverd tot een feestelijke Planten Promenade. Tientallen kwekers zullen aanwezig zijn om hun prachtige plantencollecties te tonen en te koop aan te bieden.

Bij deze eerste editie van het Appeltern Plantenfestijn willen ze zoveel mogelijk soorten planten laten zien en iedereen de kans geven om ervan te genieten. Hun kwekers zullen hun verhaal delen en iedereen laten profiteren van hun expertise. Ze zullen ook een tijdelijke Noviteiten Border creëren waar alle nieuwe soorten planten te vinden zijn. Uiteraard zijn deze nieuwigheden te koop bij de stands van de kwekers. Tijdens het Appeltern Plantenfestijn zijn er ook verschillende activiteiten te beleven. Zo zal het Groei & Bloei tiny house worden geopend en zal de finale van de landelijke bloemschikwedstrijd plaatsvinden.

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee