California Mauve de trendkleur van 2024 volgens Karwei - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
Karwei trendkleur 2024 California Mauve
Styling

California Mauve de trendkleur van 2024 volgens Karwei

Hoewel de zomer bijna voorbij is, is er goed nieuws voor het komende jaar: het vakantiegevoel zal niet snel verdwijnen. Het team van trendexperts van Karwei heeft zojuist de trendkleur voor 2024 onthuld: California Mauve. Deze kleur is een knipoog naar de zonovergoten Westkust van Amerika en brengt het natuurlijke vakantiegevoel naar binnen. Vanaf vandaag is de nieuwe trendkleur, California Mauve van Le Noir & Blanc, exclusief verkrijgbaar bij alle Karwei-bouwmarkten en online op karwei.nl.

California Mauve

California Mauve brengt in 2024 een vleugje nostalgisch vakantiegevoel naar je interieur. Deze toegankelijke kleur, met zijn perfecte balans tussen grijs en lila, past goed bij stijlvolle natureltinten, grijstinten en zachte pastelkleuren. Bovendien combineert het moeiteloos met gedurfde aardetinten zoals bruin, oranje, terra en purper. De veelzijdigheid van deze nieuwe trendkleur is opmerkelijk. Wat nog interessanter is, is de vrije geest van de jaren zeventig die aan deze kleur ten grondslag ligt. De lichtpaarse ondertoon wekt het verlangen naar avontuur op, naar verre reizen door canyons en woestijnen. Denk aan het gevoel van de wind in je haren terwijl je in een open auto door een landschap vol terra kleuren rijdt, van dieprood en purper tot oker en zandkleuren. Het is zowel avontuurlijk als aards! Bekijk de video van de Karwei trendkleur California Mauve om helemaal in deze sfeer op te gaan.

Zonnig gevoel in het interieur

Voor liefhebbers van interieurdesign is dit een iconisch moment. Lisa-Marie Klap, Brand & PR manager bij Karwei, deelt haar enthousiasme over de trendkleur van 2024: “We zijn enorm enthousiast dat we, na maandenlang onderzoek door onze experts, eindelijk de nieuwe trendkleur van 2024 bekend kunnen maken. Het introduceren van de trendkleur doen we nu voor het derde jaar op een rij en is inmiddels uitgegroeid tot een iconisch en definiërend moment voor interieurliefhebbers, dat woontrends in Nederland voor de rest van het jaar inspireert.”

Klap benadrukt de bijzonderheid van California Mauve dit jaar: “Extra leuk aan de kleur van dit jaar is dat we een vleugje California dreaming in huis halen en dat zonnige gevoel dus het hele jaar een beetje bij ons kunnen houden. Dit realiseren we niet alleen via de Karwei trendkleur, maar ook met onze nieuwe najaarscollectie, die hier volledig op is ingespeeld. Zo maken we het interieur fans nog makkelijker om helemaal op te gaan in die vrije en avontuurlijke seventies spirit.”

Bijpassend trendpalet

Karwei trendkleur palet 2024

In het licht van de nieuwe trendkleur van 2024 introduceert Karwei ook een uitgebreider trendpalet met kleuren die perfect passen bij California Mauve. Dit palet vormt een verfrissende aanvulling op de interieurtrend van de jaren zeventig. Alle kleuren zijn veelzijdig en laten zich moeiteloos combineren met California Mauve. De aardse tinten in het palet, variërend van dieprood en paars tot oker en zandkleuren, nemen je mee op een reis langs canyons, woestijnen en landschappen. Er zijn ook lichtere tinten in het palet, zoals Mushroom Beige en Wheatgrass Grey, voor een serene en rustgevende sfeer. Tot slot zorgen krachtige aardetinten zoals Blanket Brown en Dijon Brown voor een levendige ambiance. Door California Mauve te combineren met deze tinten kun je van je huis een echt thuis maken, waarbij je een boeiende balans creëert en tegelijkertijd meegenomen wordt naar diverse verre bestemmingen.

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee