Zo maak je van je nieuwe huis een thuis - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
verhuizen
Huis

Zo maak je van je nieuwe huis een thuis

Je huis is niet zomaar een plek om te wonen: je woning laat zien wie jij bent en wat je belangrijk vindt. Om van je huis een echt thuis te kunnen maken, is het creëren van een warme, gastvrije sfeer essentieel. Na een verhuizing kan het best lastig zijn om die huiselijke sfeer opnieuw te creëren. Gebruik dan deze handige tips, zodat je je snel thuis voelt op je nieuwe plek.

1. Geef een persoonlijke touch

Een van de beste manieren om je huis meer persoonlijkheid te geven, is door het te decoreren met voorwerpen die echt bij je passen. Zijn je spullen door verhuisbedrijf Breda afgeleverd bij je nieuwe woning? Ga dan direct op zoek naar die dozen vol familiefoto’s, souvenirs en zelfgemaakte kunstwerken. Het toevoegen van zulke persoonlijke accenten maakt je huis uniek.

2. Ga voor comfort

Comfort speelt een belangrijke rol als je van je huis een thuis wilt maken. Investeer in comfortabele meubels en zorg voor zachte kussens en dekens. Wist je dat comfort niet alleen vergroot kan worden door de meubels die je kiest, maar ook door de kleuren en texturen die je in huis gebruikt? Met warme kleuren maak je van je woning een knusse plek.

3. Kies de juiste verlichting

Goede verlichting kan een groot verschil maken. Kies voor zachte, warme verlichting in plaats van fel wit licht. Zo’n grote plafondlamp kan heel praktisch blijken, maar al dat licht is ’s avonds op de bank vaak minder prettig. Tafellampen, vloerlampen en kaarsen kunnen bijdragen aan een intiemere sfeer. Overweeg ook om dimmers te installeren, zodat je de lichtintensiteit kunt aanpassen aan de gelegenheid.

4. Opruimen helpt

Een opgeruimd huis voelt altijd meer uitnodigend aan. Neem de tijd om te ontspullen en organiseer je spullen. Kasten, lades en opbergboxen kunnen je helpen om je huis netjes en georganiseerd te houden. Een verhuizing is een ideaal moment om te gaan ontspullen. Door dit al te doen voordat je de dozen in de verhuiswagen laadt, voorkom je ook dat je onnodige prullen meeverhuist. Zo heb je direct meer overzicht in je nieuwe woning.

5. Groen? Doen!

Is je nieuwe huis ingericht? Vergeet dan niet een belangrijk component om het interieur af te maken: groen! Planten voegen niet alleen een beetje natuurschoon toe aan je interieur, maar verbeteren ook nog eens de luchtkwaliteit. Zo voel je je snel thuis in je nieuwe huis!

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee