Wat te doen met kastruimte? - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
Kast
Tips

Wat te doen met kastruimte?

In veel huishoudens is de kast slechts een bijproduct. Hij wordt alleen gebruikt in de functie waar hij ooit voor is gebouwd. Voor de rest wordt er weinig naar omgekeken of mee gedaan. En dat terwijl een kast je nog ontzettend veel extra mogelijkheden biedt. Een paar ideeën:

Versier

Versier je kasten op rijkelijke wijze. Verf ze, behang ze, bekleed ze met mooie stoffen, plak er kleine spiegeltjes op of hang ze vol met speciale foto’s ter inspiratie.

Kleur

Bepaal wat voor verschillende categorieën aan spullen je in de kast hebt liggen. Organiseer de kast vervolgens per categorie en schilder elke opbergruimte van de betreffende categorie in een andere kleur. Dit maakt dat je voortaan niet de hele kast meer hoeft leeg te trekken in je speurtocht naar dat ene specifieke fotoalbum dat natuurlijk weer helemaal onder die enorme stapel handdoeken en andere snuisterijen van je begraven ligt.

Organiseer

Koop van die handige organizers die je in laden en kasten kunt schuiven. Op deze manier kun je je spullen uiteindelijk op een meer efficiënte manier kwijt in je kast, wat elders in je huis weer nieuwe ruimte creëert waar je leuke dingen mee kunt doen.

Mini-kantoor

Woon jij in een oud huis met van die leuke inbouwkasten? Transformeer eens één van die kasten tot een waar mini-kantoortje. Haal de deur en alle planken eruit, verf het geheel in een mooie zakelijke kleur, bevestig één stevige plank als bureaublad en kleed je kantoortje verder aan met prikborden, opbergmappen en een kantoorlampje. Werk ze!

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee