Wat heeft LED verlichting in en rondom jouw huis te bieden? - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
led lamp
Huis

Wat heeft LED verlichting in en rondom jouw huis te bieden?

Ben je op zoek naar nieuwe snufjes, naar interessante nieuwe mogelijkheden om je wonen nog fijner te maken? Je besteedt heel veel aandacht aan je interieur van je woning. Maar ook buiten moet het kloppen. Je wil de juiste flow, binnen en buiten.

Met de nieuwste technologie op het gebied van verlichting wil je zowel binnen als buiten een sfeer zien te creëren, die je omarmt zodra je daar bent. Het moet gelijk goed voelen. Er moet gelijk een goeie vibe zijn. Daarnaast wil je goed duurzaam bezig zijn en energie besparen. In elke ruimte in huis en buiten in de tuin wil je LED verlichting met overal een LED dimmer.

Buiten

Op een paar plekken in je tuin wil je wat extra verlichting in verband met de veiligheid. Dan kun je kiezen voor LED bewegingsmelders of zelfs een LED bouwlamp. Op de plekjes die speciaal voor je zijn tijdens de ochtend, of juist dat ene plekje waar je ’s avonds de zon onder ziet gaan, wil je waterdichte LED inbouwspots die je onder het afdakje kunt laten monteren.

Binnen

Weer binnen vind je het fijn om je verlichting te kunnen regelen. Soms heb je veel licht nodig, bij een goed boek of een interessant tijdschrift, maar soms heb je ook juist wat minder licht nodig. Met LED verlichting is het tegenwoordig allemaal heel goed mogelijk. Heel leuk zijn trouwens ook de LED strips in verschillende kleuren die je, een beetje verborgen, langs het plafond kunt plaatsen. Dat kan een heel sprookjesachtige sfeer neerzetten. Een feeërieke sfeer waarbij je heerlijk behaaglijk naar mooie muziek kunt luisteren. Wonen met LED is een feestje. Met LED lampen kun je dus hele leuke dingen doen, zowel in je huis als eromheen. LED strips in kleuren, LED spotjes in een verlaagd plafond of onder de keukenkastjes en LED lampen in de schemerlampen. Ook in een vintage lamp kan een LED lamp in gedraaid worden. LED is slim, handig, dimbaar, duurzaam en energiebesparend.

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee