Van balkon tot slaapkamer: muurstickers die overal passen - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
muursticker
Interieur

Van balkon tot slaapkamer: muurstickers die overal passen

Het inrichten van je huis kan soms best een uitdaging zijn, toch? Je wilt iets leuks, iets unieks, maar het moet ook weer niet te veel moeite kosten. Gelukkig is er een makkelijke oplossing: muurstickers! Ja, je leest het goed. Die plakkers zijn niet alleen voor de kinderkamer, maar kunnen echt overal in je huis een extra touch geven. En nee, je hoeft echt geen interieurdesigner te zijn om dit voor elkaar te krijgen!

De woonkamer opfrissen

Laten we beginnen met de woonkamer. Dit is dé plek waar je gasten ontvangt en waar je ontspant na een lange dag. En soms kan die ruimte wel een beetje saai worden, vind je niet? Hier komen muurstickers dus perfect van pas. Kies iets wat bij je stijl past. Hou je van natuur? Boomtakken of bloemen kunnen super staan. Of misschien iets abstracts voor een moderne look? Plakken, even aandrukken en je woonkamer ziet eruit alsof je een make-over hebt gehad!

Een knusse slaapkamer creëren

Je slaapkamer moet een plek zijn waar je je helemaal op je gemak voelt. Rustig, knus, jouw eigen plekje. Een muursticker boven je bed kan wonderen doen. Denk aan rustgevende patronen, sterrenhemels of misschien een quote die je inspireert elke keer als je wakker wordt. Het leuke is dat je het zo persoonlijk kunt maken als je zelf wilt. En het mooiste? Als je het zat bent, haal je het gewoon weer weg. Geen gedoe met verf of behang! Het is ook een geweldige manier om de kinderen te betrekken bij het inrichten van het huis. Laat ze hun eigen stickers kiezen voor de speelhoek in de woonkamer of hun eigen slaapkamer.

Balkon of tuin leuker maken

Oké, misschien denk je nu: “Muurstickers buiten?” Ja, echt waar! Tegenwoordig zijn er zoveel soorten die bestand zijn tegen weer en wind. Stel je voor, een saaie muur op je balkon of in je tuin die opleeft met wat stickers. Bloemen, vogels, vlinders… je haalt de natuur een beetje naar je eigen tuin. En het leuke is, je verandert het net zo makkelijk weer als je wilt.

Muurstickers zijn echt een superleuke, makkelijke en betaalbare manier om je huis op te frissen. Van je woonkamer tot je slaapkamer, en zelfs buiten, je kunt er echt alle kanten mee op. Het is een kleine verandering, maar je zult zien wat voor een groot verschil het kan maken.

Pascal.manatee, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee