Tuinworkshops Modeste Herwig in 2023 - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
Modeste Herwig tuinworkshop
Agenda

Tuinworkshops Modeste Herwig in 2023

Vanuit een passie voor tuinen en planten biedt Modeste Herwig workshops aan voor tuinliefhebbers en tuinontwerpers.
Alle tuinworkshops zijn inclusief entree tot de tuinen, koffie met gebak, lunch, gebruik van tekenmateriaal en digitaal cursusmateriaal. De locatie is Botanische Tuinen Utrecht, Boskoop of Leusden.
Meer informatie over alle tuinworkshops op www.tuinworkshop.nl
Inschrijven via https://www.tuinworkshop.nl/inschrijfformulier

Seizoenenborder – Maak zelf een beplantingsplan (1 dag)

Wil je nieuwe plannen maken voor de beplanting in je tuin? Volg dan de workshop Seizoenenborder. Miranda Spaan laat inspirerende voorbeelden van borders zien, die meerdere tuinseizoenen mooi zijn. Na de lunch maak je onder begeleiding van Miranda zelf stap-voor-stap een beplantingsplan voor een border of een plantvak in je eigen tuin. Ook geschikt voor renovatie van een bestaande beplanting, of om je border op te frissen.

Data: 2 en 9 maart, 13 april, 7 september, 10 en 19 oktober. Van 10-16 uur.
Prijs: € 135,-

Ontwerp je eigen tuin (2 of 3 dagen)

Ga zelf aan de slag met het ontwerpen van je eigen droomtuin. De eerste dag hebben we het vooral over ontwerpen, de tweede dag gaan we verder met de beplanting. De locatie voor de 1e dag (ontwerp) is Boskoop, voor de 2e dag (beplanting) is Botanische Tuinen Utrecht.

We maken een onderscheid tussen tuinen tot 800 m2 (Classic) en tuinen groter dan 800 m2 (XXL). Voor de Classic workshop volg je twee dagen. Bij een XXL-tuin heb je meer tijd nodig voor het ontwerp, hier zijn 2 dagen voor ingericht, in totaal dus 3 dagen.

Data Classic: 14 + 23 maart, 28 maart + 6 april, 16 mei + 1 juni, 12 + 21 september. Van 10.00 tot 16.00.
Data XXL: 23 mei en 30 mei + 8 juni, 19 september en 26 september + 5 oktober. Van 10.00 tot 16.00.
Prijs: € 395,- voor 2 dagen en voor 3 dagen € 595,-
Voor koppels die samen aan 1 ontwerp willen werken zijn de kosten voor 2 dagen (classic) in totaal € 595,- en voor 3 dagen (XXL) € 795,-

Natuurlijk Snoeien (1 dag)

Snoeien is voor veel tuinliefhebbers toch wel een van de meest uitdagende en moeilijkste tuinklussen. Maar als je weet hoe het moet, wordt deze ‘chirurgie’ in de tuin juist erg leuk om te doen. Tijdens deze workshop leer je van Tinka Chabot waarom en wanneer je moet snoeien. We snoeien op een terughoudende manier, het gaat vooral om een mooie natuurlijke groeivorm.

Data: 18 maart, 15 april en 19 juli. Van 10.00 tot 15.00 uur.
Prijs: € 110,-

Fruit Snoeien (1 dag)

Een fruitboom moet veel fruit dragen en er ook mooi uitzien. Hoe zoek en vind je de balans tussen veel fruit en een fraaie boom of struik? Dat gaan Wankja Ferguson en Tinka Chabot je deze dag haarfijn uitleggen.

Datum: 15 september.
Prijs: € 110,-

Flower Heaven (1 dag)

Maak zelf je eigen pluktuin vol bloemen. Tijdens deze inspirerende dag vertelt Marieke Nolsen hoe zij haar eigen pluktuin heeft aangelegd. Je bezoekt twee pluktuinen en maakt een boeket met plukbloemen. Inclusief Mariekes Online Pluktuin Portret (t.w.v. €29,95).

Datum: 21 september. Van 10-16 uur.
Prijs: € 84,95

Digitale Tuincursus Beplanting

Met deze digitale cursus leer je hoe je zelf een beplantingsplan kunt maken, je kunt er thuis mee aan de slag. Vanuit meer dan 30 jaar ervaring leert Modeste je alles over borders en andere beplantingen, hoe je de beste planten kunt kiezen en geeft ze tips over aanleg en onderhoud. Het stap-voor-stap maken van een beplantingsplan komt uitgebreid aan bod.
Digitaal lesmateriaal, een e-boek, tekenset en het nieuwe boek van Modeste ‘Zelf je tuin beplanten’.

Prijs voor de complete cursus: € 175,-
Meer informatie op https://www.tuinworkshop.nl/digitale-cursus

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee