Tuinideeën met licht - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
licht
Tips

Tuinideeën met licht

licht

Krijgt jouw tuin ook ’s avonds de aandacht die het verdient? Met buitenverlichting breng je jouw buitenruimte ook in het donker tot leven. LED buitenlampen op basis van 12 volt zijn energiezuinig en leg je heel makkelijk zelf (zonder het gebruik van elektriciteitskabels) aan. Weet je nog niet zo goed wat buitenverlichting voor jouw tuin kan betekenen? Lees dan vooral verder.

Mogelijkheden met licht
Buitenverlichting kan veel doen voor je buitenruimte. Stel je voor: je zit ’s avonds in je loungehoek en het wordt langzaamaan donker. Spotjes in de overkapping of wandlampen aan je schutting zorgen ervoor dat je loungehoek én sfeervol verlicht is én je langer kunt blijven zitten. En wil je dan uiteindelijk toch terug naar binnen, kun je langs je mooi uitgelichte border, via je tuinpad met geïntegreerde grondspots, makkelijk de weg naar de deur vinden.

Tuininspiratie
De mogelijkheden van buitenverlichting zijn eindeloos, zeker met het brede assortiment van in-lite. Er zijn LED buitenlampen voor iedere toepassing die eenvoudig met elkaar te combineren zijn. Wil je meer weten over hoe je bijvoorbeeld je pad, schutting, terras, vijver of bomen mooi uit kunt lichten? Kijk dan ook op in-lite.nl.

Meer lezen

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee