Nu te koop: ons zomerse augustus-nummer - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
zomer promo
Magazine

Nu te koop: ons zomerse augustus-nummer

zomer promo

Pluk de zomer en doe vooral even helemaal niks in de tuin. Het is tijd om te genieten! Mét een Home&Garden op schoot tjokvol inspiratie.

Plant wat aalbessen, snoei wat lavendel, zaai wat tweejarigen. Feest met de natuur mee en haal alles uit de kast, het onderste uit de kan voor een uitbundige Bohemian Summer: Perfect hoeft niet: integendeel: mix & match stoelen en servies, tafelkleden en glaswerk. Hang al je lichtjes in de boom en versier salades, drankjes en toetjes met fruit en eetbare bloemen uit de tuin. Onderga de magie van de zomer! Zolang het nog kan, natuurlijk.

En dat zie je terug in ons augustus-nummer.

Ons greenteam Barbara & Barbara was op dreef in Haarlem en ontdekte verrassend groene aanraders. En (bijna) alles is op loopafstand van elkaar. 25x fijne adressen die zeker de moeite waard zijn.

promo zomer

Een weelderige bloemenweide in een stadstuin van 60 m²?  Tuinontwerper Carolien Barkman ging aan de slag en creëerde een prachtige tuin waar tussen wuivende grassen, vrolijke slaapmutsjes en statige zonnehoeden vlinders en bijen af en aan vliegen. Met dit als resultaat.

promo zomer

Ultiem zomergeluk: vanuit je loungestoel een knalrode aardbei uit pot snoepen, aan tafel een toetje maken van ter plekke geplukt fruit. Daar is niet per se een moestuin voor nodig: met leibomen, zuilbomen en mini-trees creëer je je eigen boomgaard op het terras.

promo zomer

Heb jij al een stekkie van de fuchsia? Deze felgekleurde bloemen dansen en trippelen door de tuin en over het terras. Tot ver in het najaar! Om erg vrolijk van te worden.

zomer promo

Wat gebeurt er als je een interieurontwerper vraagt een tuin te ontwerpen en ook nog eens de vrije hand geeft? Dan krijg je een fantastisch zonnig ‘buitenhuis’ waarvan de open keuken het kloppend hart vormt.

ontwerp

Meer lezen

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee