Het behang voor jou - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
fotobehang
Huis

Het behang voor jou

5Wanneer je net het huis uit gaat, verhuisd naar een ander huis of gewoon gaat verbouwen. Dan zijn er genoeg klusjes die gedaan moeten worden. En ook genoeg inricht werk wat verricht dient te worden. Om het huis een thuis te kunnen maken, wil je er graag je eigen draai aan geven. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om muren te schilderen of te gaan behangen. In deze blog gaan we vertellen over het behangen van de muren.

Behangen

Het behangen van een muur is moeilijker dan het schilderen van een muur. Bij behang kun je een imperfectie niet makkelijk verhelpen en bij schilderen wel. Ondanks het moeilijker is, biedt behangen wel aanzienlijk meer mogelijkheden. Behang is er in vele kleuren en maten te krijgen. Maar naast kleuren kun je behang ook krijgen in verschillende patronen. Wanneer je gaat schilderen blijft de structuur van de muur zichtbaar door de verf.

Het nadeel van behangen is dat het voornamelijk precisiewerk is. Je moet ervoor zorgen dat je de stukken behang op de juiste lengte afsnijd; wanneer deze tekort is, kun je het stuk behang weggooien. Daarnaast moet je er voor zorgen dat het zo recht mogelijk geplaatst wordt, anders zien je heel snel de imperfecties. Maar deze moeilijkheden wegen weer af tegen de mogelijkheden die behang biedt.

Fotobehang

Naast verschillende kleuren en patronen op behang, heb je ook fotobehang. Fotobehang is letterlijk behang met een afbeelding erop. Bij fotobehang kun je kiezen uit foto’s die voorbewerkt zijn op het behang, maar je kunt er ook voor kiezen om er een eigen foto op te laten zetten. Hierdoor biedt fotobehang nog veel meer mogelijkheden dan dat normaal behang al deed.

Als je fotobehang wilt maar je hebt geen eigen foto die je op de muur wilt hebben, kun je voor fotobehang kiezen welke al voor jou ontworpen is. Zo kun je bijvoorbeeld voor jungle behang bij Fotobehang.com kiezen. Op deze manier heb je een mooie afbeelding op de muur, zonder dat je zelf zorgen hoeft te maken om een goede foto te maken. Naast het jungle behang zijn er nog talloze opties waaruit je kunt kiezen.

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een foto van een mooi landschap. Wanneer dit niet jouw ding is, kun je ook voor een foto van bijvoorbeeld een stad gaan. Of kies juist voor dieren behang wanneer je een echte dierenliefhebber bent. Kortom er zijn genoeg voorbeelden van fotobehang. Daarnaast is er nog genoeg ruimte voor creativiteit om zelf wat te ontwerpen.

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee