Tips voor de styling in zowel de tuin als woning - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
tuin styling
Styling

Tips voor de styling in zowel de tuin als woning

Styling is erg belangrijk in zowel de tuin als woning. Hiermee kun je als het ware de tuin en woning maken of kraken. Toch kan de styling erg lastig zijn, want hoe zorg je nu voor de juiste inrichting? Daarnaast kan het ook nog eens erg leuk zijn om verschillende aspecten te kunnen combineren. Hieronder lees je tips voor de styling die zowel in je woning als tuin goed kunnen werken!

Tip 1: Denk aan kunst

Om ervoor te zorgen dat je tuin en woning er uniek uit komen te zien, kun je denken aan verschillende kunst. Kunst is voor ieder weer anders en kun je op verschillende manieren terug laten komen. Hierbij kun je denken aan het toevoegen van bronzen beelden. Dit heeft vaak een erg mooie en unieke uitstraling. Zo kun je de bronzen beelden in je woning toevoegen, maar kun je ook voor kiezen om tuinbeelden aan te schaffen. Naast de beelden zijn er nog andere manieren voor het toevoegen van kunst. Denk bijvoorbeeld aan schilderijen of een aparte lamp.

Tip 2: Voeg kleuren toe

Kleuren zijn erg belangrijk in een woning en tuin. Wanneer je geen kleuren terugziet, zal de styling mogelijk saai ogen. Dit wil je natuurlijk voorkomen, want door de juiste kleuren merk je dat je vrolijker zal worden en je veel positiviteit ervaart. Bij het toevoegen van kleuren in zowel de tuin als woning, kun je denken aan verschillende gekleurde bloemen. Je hebt erg veel verschillende soorten bloemen die erg veel kleur kunnen geven. Daarnaast kun je ook denken aan het toevoegen van gekleurde kussens. Deze kun je in de woning op de bank of stoelen plaatsen of in je in tuin op de tuinset.

Tip 3: Een vloerkleed

Om de styling meer huiselijk te maken, kun je denken aan het toevoegen van een vloerkleed. Nu denk je al snel dat een vloerkleed alleen handig is voor in je woning, maar dit is zeker niet zo. Je kunt een vloerkleed namelijk ook erg goed aanbrengen in de tuin. Hierbij kun je kiezen uit veel verschillende soorten. Deze vloerkleden zijn bestendig tegen het weer buiten. Je kunt er daarnaast voor kiezen om het vloerkleed onder een afdak in de tuin te plaatsen. Hierdoor zorg je ervoor dat het vloerkleed langer meegaat en kun je dus lang genieten van een mooie huiselijke sfeer in zowel je woning als tuin.

Tip 4: De juiste meubels

Meubels kunnen erg veel doen voor je woning en tuin. Hierdoor maak je de styling in beide gevallen helemaal af en zorg je ervoor dat je comfort kunt ervaren. Je hebt erg veel verschillende soorten meubels. Het is belangrijk te kijken naar je wensen en behoeften. Wanneer je dit doet, kun je ervoor zorgen dat de meubels goed aansluiten op de rest van de styling in zowel je tuin als woning en kun je daarnaast goed genieten van het comfort. Dan is de styling helemaal compleet.

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee