Geef je woonkamer een stoere en chique look and feel - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
stoere woonkamer
Woonkamer

Geef je woonkamer een stoere en chique look and feel

Een mooie woonkamer hebben, is één van de belangrijkste dingen van je huis. Het is echter geen gemakkelijke taak. Het kost veel tijd en moeite om je woonkamer er goed uit te laten zien. Het vereist ook wat creativiteit en vastberadenheid. Je kunt van alles doen om je kamer er tegelijkertijd cool en chic uit te laten zien. Je kunt nieuwe tv meubels toevoegen of grote spiegels en decors toevoegen die bij jouw stijl passen.

Grote spiegels

Spiegels zijn een geweldige manier om je woonkamer een stoere en chique uitstraling te geven. Ze laten de ruimte groter lijken en zorgen voor meer licht in huis. Als je je woonkamer ruimer wilt laten lijken, hang dan meerdere grote spiegels aan één muur. Dit reflecteert het licht in donkere delen van de kamer en maakt het over het algemeen minder druk.

Een statement stuk

Een statement stuk, zoals een tv meubel zwart, is er één die opvalt in de kamer en opgemerkt wordt door iedereen die binnenkomt. Het is als de kers op de taart. Je wilt dat het groot genoeg is om vanuit de hele kamer te worden gezien, maar niet zo groot dat het alle andere stukken in je woonkamer overneemt. Een goed voorbeeld van een statement stuk is een tv meubel. Als je weinig ruimte hebt en geen groot tv meubel kunt plaatsen, kun je er een op maat laten maken of iets kopen dat klein genoeg is om in je kamer te passen. Zorg er wel voor dat het opvalt tussen de andere meubelstukken. Een tv meubel kan zowel een statement als een functioneel meubel zijn.

Doorzichtige gordijnen

Doorschijnende gordijnen kunnen helpen om je ruimte groter te laten lijken en ze kunnen ook worden gebruikt om licht te blokkeren. Als je een kleine kamer hebt, gebruik dan privacy gordijnen om de kamer groter te laten lijken. Als er teveel zon in je woonkamer is, hang dan wat transparante gordijnen voor het raam. Zo zal het licht niet direct in je ogen schijnen als je zit of ligt op de bank. Je kunt ook transparante gordijnpanelen gebruiken als privacyschermen als je iets wilt verbergen zonder het volledig aan het zicht te onttrekken.

Contrasterende kleuren

Contrasterende kleuren zijn een geweldige manier om je woonkamer interessanter en spannender te maken. De kleur die je kiest voor je meubels, evenals de verf op de muren, hangt af van het algemene thema van jouw woonkamer. Contrasterende kleuren kunnen worden gebruikt om een ​​ruimte ruimer te laten lijken.

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee