Dwalen langs tuinen en kwekerijen - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
Open Tuinen
Agenda

Dwalen langs tuinen en kwekerijen

‘De Groene Route’ bestaat uit een groep gepassioneerde tuineigenaren en kwekerijen in Noord-Holland. De deelnemers willen anderen graag laten meegenieten van prachtige privé-tuinen, inspirerende groen-ontwerpen en het assortiment planten van bijzondere kwekers.

Duurzaamheid en milieubewust werken staat bij allen hoog in het vaandel. Zij organiseren dit seizoen 6 gezamenlijke open weekenden en 1 avond-openstelling. In het weekend van 26 en 27 mei staan in de tuinen al volop vaste planten en late bollen te pronken. Wandel langs vijvers en borders vol Alliums, geniet van Geranium, Akelei en vele andere voorjaarsdiva’s.

Op de langste dag, donderdag 21 juni, openen diverse tuinen en kwekerijen de poort in de avonduren, zodat je kunt genieten van bijzondere momenten in het late licht.
De weekenden van zaterdag 23 en 24 juni en 14 en 15 juli worden gekenmerkt door rijke bloei, weelderig en kleurrijke borders, rozengeur en romantiek. Veel totaal verschillende tuinen openen de poort en zorgen voor inspiratie. De kwekerijen bieden eigen specialiteiten en hebberig makende assortimenten.

Voor meer info en deelnemers per datum, adressen en meer : www.degroeneroute.nl

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee