Tuinen struinen in Noord-Holland op De Groene Route 2020 - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
De Groene Route
Agenda

Tuinen struinen in Noord-Holland op De Groene Route 2020

Nu we weer meer naar buiten mogen heeft De Groene Route ook besloten om weer de geplande open weekenden door te laten gaan.

‘De Groene Route´ opent voor ’t 6e jaar de mooiste privétuinen en kwekerijen in Noord-Holland noord, die gezamenlijk meerdere weekends en 1 avond open zijn. Duurzaamheid en milieubewust werken staat bij allen hoog in het vaandel. In de zomer is er 1 avond-openstelling en zijn er twee open weekends.

Op de langste dag, zondag 21 juni, openen diverse tuinen en kwekerijen de poort in de avonduren. Kom genieten van bijzondere momenten in het late avondlicht!

De open weekends van 27 en 28 juni en 18 en 19 juli worden gekenmerkt door rijke bloei, weelderige en kleurrijke borders, rozengeur en romantiek. Veel totaal verschillende tuinen open de poort en zorgen voor inspiratie. De kwekerijen bieden eigen specialiteiten en nieuwe planten voor uw eigen tuin.

Voor meer info en deelnemers per datum, adressen en meer: www.degroeneroute.nl. In verband met de corona maatregelen is niet iedere tuin geopend. Bij de open tuinen kan het gewenst zijn om een afspraak te maken. Alle corona maatregelen van het RIVM worden in acht genomen.

Meer lezen

Eén reactie op “Tuinen struinen in Noord-Holland op De Groene Route 2020”

  1. gerard hoogeboom schreef:

    kan ik mijn tuin hier ook op opgeven ?
    wij hebben 4600m2 grond met een hele grote vijver en 60 bomen en een paar honderd struiken misschien leuk om te laten zien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee