De beste accessoires voor je tv - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
soundbar
Woonkamer

De beste accessoires voor je tv

Om goed voor je televisie te zorgen en hier optimaal gebruik van te maken, heb je accessoires nodig. Het is vervelend als je een televisie koopt met veel mogelijkheden, maar je kunt ze niet allemaal benutten omdat je een specifieke accessoire mist. We zijn er om je te helpen, zodat je het beste uit je televisie kunt halen.

Tv beugel

Om je HD-televisie aan de muur te hangen, heb je een goede beugel nodig. Hiervoor kun je een TV standaard kopen bij tvbeugels.nl. De beugels zijn erg stevig en ideaal voor zware televisies. De beugel kan draaien en kantelen. Hierdoor kun je de televisie in verschillende hoeken draaien, tot wel 180 graden. Je kunt alle kabels netjes wegwerken in de beugel waardoor het er niet slordig uitziet.

Soundbar

Met een goede soundbar kun je meer plezier beleven aan je televisie. Het geluid van een televisie is meestal niet zo goed. Maar met een soundbar wordt het geluid beter en kun je echt genieten van films. Het is alsof je je eigen thuisbioscoop hebt. Ook kun je heerlijk naar muziek luisteren met een goed geluid. Je kunt de soundbar op verschillende plekken neerzetten. Het kan voor de televisie worden geplaatst, worden opgehangen of onder de televisie worden gezet. Het is belangrijk dat er genoeg HDMI-aansluitingen zijn. De beste soundbars hebben vaak ook een subwoofer voor extra basgeluid.

Universele afstandsbediening

De universele afstandsbediening is een handige uitvinding voor bijna alle elektronische apparaten in huis. Met deze slimme afstandsbediening kun je tot wel 250.000 apparaten bedienen. Elke afstandsbediening kan 15 apparaten regelen, zoals de televisie en het geluidssysteem. Je hoeft dus niet meer op te staan of je film te onderbreken om het licht aan of uit te doen. Zelfs het openen van de gordijnen kun je met deze afstandsbediening regelen. Je kunt de afstandsbediening ook verbinden met je smartphone. Zo kun je alvast de verwarming aanzetten voordat je thuiskomt. Nooit meer thuiskomen in een koud huis! De afstandsbediening werkt zelfs door muren en kasten heen, zodat je niet precies hoeft te richten bij het zappen.

HDMI kabel

Een HDMI-kabel is een snoer waarmee je geluid en beeld van het ene apparaat naar je televisie kunt sturen. Je kunt bijvoorbeeld je laptop aansluiten op je tv en zo de serie die je op je laptop keek, nu op het grote tv-scherm bekijken. Als je een chromecast gebruikt, sluit je deze ook aan op de HDMI-ingang van je tv. Je kunt de kabel ook nog aansluiten op een gameconsole zoals een playstation of een xbox. Behalve de genoemde zaken is een HDMI kabel voor nog meer dingen te gebruiken. Erg handig dus. Welke accessoires ontbreken er nog in jouw woning?

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee