Boomstam trapleuning: een echte eyecatcher in jouw huis - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
Boomstam trapleuning
Styling

Boomstam trapleuning: een echte eyecatcher in jouw huis

Mensen besteden veel aandacht aan het schuren en verven van hun trap. En met de juiste trapbekleding steken ze hun trap in een compleet nieuw jasje. Maar bij een mooie trap hoort natuurlijk ook een mooie trapleuning. Vaak besteden mensen hier geen aandacht aan, maar dat is een gemiste kans. Een andere trapleuning kan namelijk voor een heel bijzonder resultaat zorgen.

Heb je al eens gedacht aan een boomstam trapleuning? Het is een echte eyecatcher en hiermee maak je jouw mooie trap helemaal af! Door de robuuste uitstraling, de mooie houtstructuur en de natuurlijke vorm, heb jij echt iets unieks in huis. Bovendien is de trapleuning leverbaar in verschillende kleuren, maten en diktes. Wil je weten welke mogelijkheden er allemaal zijn? Je leest het in dit artikel.

Boomstam trapleuning in verschillende kleuren

Wil je jouw trapleuning beschermen tegen vieze vingers? Dan kun je deze laten behandelen met een olie. Ben je gek op een originele houtlook? Kies dan voor een kleurloze olie of beits. Toch liever een kleurtje? Je kunt ook kiezen uit zwart, whitewash, grijs of eiken.

We raden altijd aan om het hout te behandelen. Op deze manier ben je verzekerd van een langere levensduur. Het gaat niet ten koste van de uitstraling van het hout. Olie is namelijk een zuiver natuurproduct. Ben je er nog niet helemaal uit welke kleur trapleuning je wilt? Een proefstukje kan misschien helpen. Deze kun je eenvoudig bestellen bij een specialist.

Boomstam trapleuning: maten en vormen

Een boomstam trapleuning is een natuurproduct. Hierdoor heeft iedere trapleuning zijn eigen, unieke vorm en structuur. Je kunt kiezen voor een trapleuning met of zonder natuurlijke kronkels. Kies jij voor een natuurlijk karakter of voor een strakke uitstraling?

Verder kun je kiezen uit twee losse leuningen of een trapleuning met een buiging op maat. De standaard doorsnede van een boomstamtrapleuning ligt tussen de 4 en 6 centimeter. Bestel je jouw boomstam trapleuning via een webshop? Dan kun je meestal kiezen voor een lengte tot 400 centimeter. Zoek je een afwijkende dikte of lengte? Maatwerk is ook altijd mogelijk.

Na het lezen van dit artikel heb je ongetwijfeld een goed beeld gekregen van de verschillende boomstam trapleuningen. Wil je ze toch met eigen ogen zien? Je kunt altijd een afspraak maken in een showroom. Specialisten helpen je graag met het kiezen van een trapleuning die past bij jouw wensen. Misschien is er binnenkort wel een unieke boomstam trapleuning te bewonderen in jouw huis!

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee