Upcoming interieurtrends van vandaag de dag - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
Interieurtrends
Interieur

Upcoming interieurtrends van vandaag de dag

Visgraat vloeren

Het is een forse investering voor veel huishoudens, maar een visgraatvloer is dé must-have van dit moment, voor iedereen die van een modern interieur houdt. En het liefst neem je een visgraatvloer van echt eiken. Licht gewhitewashed natuurlijk, want dat is dé stijl van vandaag de dag. Te duur? Vinyl vloeren en gietvloeren zijn ook nog steeds helemaal hip anno 2018.

Keukens, maar dan niet wit!

Witte, hoogglans keukens. En dan het liefst met greeloze kastdeurtjes. Jarenlang zag je ze óveral. Want wit was hip. Maar daar komt in rap tempo verandering in op het moment. Tegenwoordig zien we steeds meer zwarte, grijze of bruine keukens. Liefst mat, in plaats van hoogglans. Erg mooi in combinatie met de visgraatvloer waarover we het hierboven al hadden!

Kunst

Kunst oubollig en geweest? Nee hoor. Kunst komt helemaal terug. Een paar vette eyecatchers aan de muur van je woonkamer wordt binnenkort weer gewaardeerd. Zowel door ouderen als door jongeren. Kunst kan een mooie kleurrijke afwisseling zijn in een verder strak interieur, of juist een strakke eyecatcher in een druk interieur. Welke interieurstijl je ook mooi vindt; kunst past in ieder huishouden. Hang je kunst handig op aan een ophangsysteempje, zodat je muren mooi in takt blijven. Af en toe je kunstwerken wisselen is leuk, want zo houd je je interieur dynamisch.

Planten

Jarenlang was strak en clean helemaal hot and happening. Dus weinig woonaccessoires en weinig plantjes. Ook die tijd hebben we gehad. Vandaag de dag zijn planten weer helemaal terug van weggeweest. Vooral bananenplanten, alocasia’s en strelitzia’s: planten met grote bladeren. Echt of nep? Natuurlijk zit er verschil in, maar kunstplanten worden steeds echter. Dus haal een grote mooie plant en zet die in een toffe plantenpot in de hoek van je kamer neer!

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee