Tips tegen de kou in bed - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
koud in bed
Slaapkamer

Tips tegen de kou in bed

Eindelijk woon je in die leuke buurt in de stad waar je altijd al van droomde. Het is een leuk huis en de buren zijn hartstikke gezellig en behulpzaam. Wat wil je nog meer? Nou, dat het altijd lekker weer is in Nederland bijvoorbeeld! Lekker warm, een graadje of twintig, heerlijk. Overdag lekker alles doen waar je zin in hebt en ’s nachts heerlijk slapen. Dat is wat je nog meer wil.

Een beetje herkenbaar? Ja hè? Maar toch komt de kou er weer aan in Nederland. De wintermaanden kunnen hier best heel erg koud zijn en misschien wordt het zelfs een strenge winter deze keer. Je wilt ontspannen slapen en midden in de nacht niet van de kou wakker worden. Wat kun je dan doen? Niet de verwarming hoger draaien, dat kost alleen maar energie en is niet echt milieubewust. Bovendien ga je er van zweten.

Het bed

Absolute tip nummer één is dat je in bed zorgt dat je warm blijft onder de dekens. Gedurende de hele nacht. En dat geldt voor je hele lichaam, dus zeker ook voor je voeten, die het eerst zullen afkoelen. Slim is het dan om bedslofjes of sokken aan te trekken. En een pyjama. Maar een goed dekbed is en blijft onontbeerlijk, met misschien een extra dekentje op het dekbed. Heb ik ook gedaan en het scheelt echt. Gewoon een fleece dekentje. Een pyjama zorgt ervoor dat je altijd lekker warm blijft als het ’s winters weer wat kouder is. Hierdoor blijft je lichaam goed op een juiste temperatuur zodat je voeten niet snel zullen afkoelen.

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee