Schelpenvazen: een échte eyecatcher - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
Schelpenvaas
Styling

Schelpenvazen: een échte eyecatcher in huis!

Ben jij op zoek naar een mooie, unieke vaas voor in je woning? Houd jij van een zomerse en speelse uitstraling? Dan is een schelpenvaas echt iets voor jou! Met een schelpenvaas breng jij de beachy-vibe terug in huis. Een schelpenvaas is, zoals de naam al zegt, een vaas omringd met dé prachtigste schelpen. Schelpen zijn er in verschillende vormen en kleuren, elke schelp is uniek. Je bent er dus van gegarandeerd dat jij een vaas in huis haalt welke niemand anders heeft. Wil jij deze eyecatcher in huis halen? Ben jij benieuwd hoe jij een schelpenvaas het beste toepast in je interieur? Wij leggen het je uit!

Schelpenvazen toepassen in jouw interieur

Met schelpenvazen kun je letterlijk alle kanten op. Schelpenvazen zijn er namelijk in allerlei varianten. Van hoog en wit tot laag en bruin: het is er allemaal. Wat je jezelf kan afvragen is, waar wil ik de schelpenvaas hebben staan én wat plaats ik in de schelpenvaas?

De eerste vraag gaat over de plek van de vaas, een schelpenvaas kun je namelijk overal plaatsen binnenshuis. In eerste instantie zal je denken aan de woonkamer, dit is een centrale plek waar je schelpenvaas sowieso zal opvallen. Echter is een plek als de badkamer, keuken of slaapkamer ook mogelijk. Plaats bijvoorbeeld een schelpenvaas op het keukenblad, in een open kast of bij het raampje van de wc.

De tweede vraag gaat over wat je plaatst in de schelpenvaas. Vanzelfsprekend kun je een schelpenvaas gebruiken om een mooie bos bloemen of planten in te plaatsen. Ook kun je ervoor kiezen om de schelpenvaas puur ter decoratie te plaatsen, in dit geval houd je de vaas leeg. Natuurlijk heb je nog veel meer toepassingsmogelijkheden, bijvoorbeeld als fruitmand, kaarsenplateau, paraplustandaard of voor het bewaren van je wc-rollen.

Vindt de perfecte vaas!

Wil jij een échte eyecatcher aan je interieur toevoegen? Ben jij geïnteresseerd in een schelpenvaas? Twijfel dan zeker niet! Een schelpenvaas heeft namelijk enorm veel toepassingsmogelijkheden. Bovendien ziet het er ook nog eens prachtig uit én elke vaas is uniek. Met een mooie, kwaliteitsvolle schelpenvaas breng jij het zomerse gevoel terug in huis!

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee