opbergideeën voor schuur en tuin
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
opruimideeën met potten en planken
Buiten

Opbergideeën voor schuur en tuin

opruimideeën met potten en plankenMet deze opbergideeën houd je niet alleen overzicht in de schuur en de tuin, maar maak je die er ook nog mooier op. Deze opberger stapel je in een handomdraai van friswit geverfde potten en planken.

Nog slimmer: geef rondslingerende en bijna afgeschreven tuinspullen een nieuwe buitentaak als opberger. Dan sla je een dubbele slag: opgeruimd staat netjes en budgetvriendelijker kan bijna niet.

Meer opbergideeën:

opbergideeën met trellisTrellis als organizer
Als houvast handig voor klimplanten, als opberger een vondst. Goed schoongemaakt, geschuurd en geverfd is een oude trellis weer als nieuw en ideaal voor het overzichtelijk weghangen van klein tuingereedschap, handschoenen en bolletjes bindtouw bijvoorbeeld.

Opgeruimd in potten, bakken en manden
Net als in de keuken brengen glazen weckpotten orde in de tuinchaos. Restjes plantenvoeding zoals mestkorrels hoeven echt niet per se in de oorspronkelijke verpakking te blijven zitten. liever niet zeg! Er zijn zo veel leuke labels te koop waarop je noteert wat er precies in zit. Een halve zak houtsnippers en potgrond kunnen goed worden opgeborgen in een (prullen)bak of mand die al jaren in het verdomhoekje van de schuur staan. Sopje erover en hergebruiken.

opbergideeën: plantenbak wordt bezemkistPlantenbak wordt bezemkist
Bezems en harken kunnen keurig worden geparkeerd in een oude zware, of verzwaarde, plantenbak. Het mooist is een exemplaar met een uitstekende rand waaronder je het kippengaas buigt en op de hoeken vastzet met tape of spijkertjes.

Fotografie: fotolemaire.nl, Hollandse Hoogte. Productie en styling: Kim Timmerman. Assistentie: Aggy Hoogwerf en Muriëlle Snel

 

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee