Ons Plattelandsrondje in Land van Cuijk - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
One Plattelandsrondje Land van Cuijk
Agenda

Ons Plattelandsrondje in Land van Cuijk

Gastvrijheid met een hoofdletter G ervaren? Dan moet je op Eerste Pinksterdag, 20 mei van 10.00 tot 17.00 uur in het Land van Cuijk zijn. Een groot aantal plattelandsbedrijven opent dan de deuren voor het publiek. Ontdek de grote diversiteit aan bedrijven – die een bijzondere beleving aanbieden – in de gratis verkrijgbare gids van het Verrassende PlatteLand van Cuijk.

Belevenissen
Struin door de moestuin, fruitbomen, boomgaard, wijngaard of langs de visvijver. Shop voor brocante en interieurspulletjes of bloemen. Kijk de koeien in de ogen, aai de lammetjes, knuffel de biggetjes, bewonder de paarden of zoek mee naar bijzondere dieren. Volg het Kabouterpad of wandel mee door De Vilt. Vaar op de Kraaijenbergse plassen of leef je uit tijdens een kookworkshop. Snuffel in een beeldentuin, bewonder schilderijen of geniet van livemuziek. En vergeet niet te proeven van al die lekkere streeklekkernijen. Op www.onsplattelandsrondje.nl ontdek je alles over de deelnemende bedrijven en activiteiten.

Routes
Op basis van het fietsknooppunten-netwerk zijn er vier verschillende routes uitgestippeld, die langs de verschillende bedrijven gaan. De lengte van deze tochten varieert tussen 33 en 55 kilometer. De routes tellen verschillende lussen, zodat ze eenvoudig in te korten zijn. Daarnaast beschikken alle deelnemende bedrijven over parkeergelegenheid, zodat je ook per auto de verschillende bedrijven in het Land van Cuijk kunt bezoeken.

Gratis
De activiteiten in het kader van Ons Plattelandsrondje zijn opgenomen in de gids van het Verrassende PlatteLand van Cuijk. Deze is te downloaden op http://www.landvancuijk.nl/plattelandstoerisme/vplvc2018.pdf. Ga voor meer informatie over Ons Plattelandsrondje naar www.onsplattelandsrondje.nl en volg voor het laatste nieuws https://www.facebook.com/plattelandvancuijk.

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee