Makkie: 'En dan word je gevraagd om hoofdredacteur van Home&Garden te worden...' - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
Lente

Makkie: ‘En dan word je gevraagd om hoofdredacteur van Home&Garden te worden…’

makkie mulder

‘En dan word je gevraagd om hoofdredacteur van Home&Garden te worden. Pfff.. daar zeg je geen nee tegen.’ Onze hoofdredacteur Makkie Mulder blikt terug op het ontstaan van de vernieuwde Home&Garden.

Makkie: ‘En als dan ook nog jouw favoriete artdirector Janine Couperus met wie je elke maand foodmagazine delicious. maakt (en ook Libelle en vtwonen hebt gemaakt) meedoet, wordt het helemaal een feestje. Want ondanks dat we dagelijks met eten bezig zijn kijken we ook altijd naar alles wat met huis en tuin te maken heeft. En vinden we het een uitdaging dat we nu ook weer met bloemen en meubels aan de slag mogen.

Want wonen en eten liggen dicht bij elkaar. Elke dag ben je er mee bezig.  We willen allemaal een prettige plek om te wonen, liefst met tuin of terras. En ook goed eten. Samen met een enthousiaste redactie, die alles weet over wat groeit en bloeit, zijn we om de tafel gegaan. In een kas met ontluikend groen, hebben we met elkaar gekookt. En uitgebreid gepraat hoe we de ideale Home&Garden kunnen maken. Eén die wij leuk vinden om te maken. Met meer verhalen, nieuws en achtergronden, mensen, bloemen en planten voor binnen en buiten. Maar vooral een Home&Garden die jij leuk vindt om te lezen. Waardoor je geïnspireerd raakt en enthousiast. Ons uitgangspunt is dat je de inrichting van  je tuin, terras of huis niet kant-en-klaar in het tuincentrum koopt. Maar dat zoiets groeit.  Waarbij er ook wel eens iets mislukt of opnieuw moet. Om uiteindelijk een plek te maken waar het goed toeven is. Dat geldt ook voor het maken van ons blad en onze nieuwe site. Dat kost tijd, energie en aandacht en is hartstikke leuk om te doen!’

Tekst: Makkie Mulder Fotografie: Tjitske van Leeuwen Visagie: Judith Pronk Kleding: Sissy Boy

Meer lezen

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee