Familiezaken - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
Huis

Familiezaken

Deze week verschijnt de laatste editie van Home&Garden. Barstend van de mooiste producties die we nog voor je in petto hadden. Zoals de familietuin van Judith, de kleuren en soorten van boerenfamilie Hortensia, de stekels van de distelfamilie, hoe het familieleven kan zijn onder een zomerse boom en hoe leuk Gent is om samen met familie te bezoeken.

Met elkaar zijn wij op de redactie ook een kleine familie. Allemaal met enthousiasme en liefde voor groen. Wat was het leuk om voor jullie, samen met mijn redactie en al die creatieve en inspirerende fotografen, stylisten en tekstmensen, verhalen te maken over de schoonheid van groen. Over al die mensen die elke dag bezig zijn met de wereld van bloemen en planten. Over het grote genieten van wat de natuur ons gul geeft.

Het maken van een tijdschrift is kostbaar. Zeker zoals wij het wilden maken. En zoals in elke familie weleens gebeurt, hebben we moeten toegeven dat het niet meer de moeite loont om er mee door te gaan. In financieel opzicht dan. Dus nog één keer een goedgevulde Home&Garden als sluitstuk van de stapel die je thuis hebt liggen. Om te bewaren en geregeld in te kijken.

We zijn zo trots op onze rubriek GROEN GELUK dat, in overleg met uitgeverij Fontaine, deze naam nu ook prijkt op het nieuwe boek van illustrator Maaike Koster en auteur Emma Sibley. Groen Geluk gaat ook fijn verder, onder redactie van Mariëtte Laan en Mirjam Roskamp van Home&Garden. Waarin vanaf nu heel veel meer aandacht zal zijn voor bloemen en planten.

Dankjewel voor het enthousiasme dat je de afgelopen jaren voor Home&Garden hebt getoond.

Veel liefs. Enjoy!

Makkie Mulder, hoofdredacteur Home&Garden

 

Blijf Home&Garden volgen op de site, Facebook, Pinterest & Instagram!

 

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee