Loungeset of buitenkeuken: wij maken je lekker met onze 5 tuindromen - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
Genieten in de tuin
Terras

Loungeset of buitenkeuken: wij maken je lekker met onze 5 tuindromen

Er staat weer een nieuw voorjaar voor de deur. We staan allemaal te popelen om weer de tuin in te duiken. Misschien wordt het dit jaar eens tijd om jezelf te trakteren op die tuindroom waar je stiekem al een poosje over na loopt te denken? Een mooie loungeset, die buitenkeuken, een prieeltje, misschien zelfs een lekkere spa? Wij maken je alvast lekker met onze tuindromen!

Tuindroom #1: ontspannen op je loungeset

Wat dacht je van zo’n lekkere loungeset? Laat jezelf na een dag hard werken, wegzakken in de kussens. Bijpassende tafel erbij en je kunt je avondeten bij de laatste zonnestralen van de dag opeten. Er bestaan inmiddels zulke mooie loungesets, die totaal niet meer onderdoen voor de bank die je binnen hebt staan. Een begrijpelijke tuindroom toch?

Tuindroom #2: terrasoverkapping

Als je eenmaal die loungeset hebt, wil je daar natuurlijk eigenlijk het hele jaar door van genieten. In dat geval is een terrasoverkapping voor jou een uitstekend idee. Met een terrasverwarmer erbij kun je zelfs in de winter nog aangenaam buiten zitten. Of juist wanneer de zon zo hard brandt dat je wel een beetje schaduw kunt gebruiken. Een terrasoverkapping is multifunctioneel en jij pakt zo veel mogelijk uren in de tuin mee.

Tuindroom #3: kokkerellen in je eigen buitenkeuken

Met een buitenkeuken ben je de koning te rijk. Stralende zon, een goed gedekte tafel, gezellige gasten, de geur van gegrilde groente, vlees of vis: met een buitenkeuken is jouw dinertje een gegarandeerd succes. Kook jij graag voor anderen en wil jij hier in 2019 meer tijd aan besteden? Berg dat kleine barbecuetje maar weer op en pak het nu goed aan. Trakteer jezelf op een buitenkeuken, waar koken, grillen en pizza’s maken niet behelpen is, maar een feestje!

Tuindroom #4: lekker kweken in de tuinkas

Hebben de mini-moestuintjes jou tot het moestuineren aangezet, maar wil je het wat serieuzer aan gaan pakken? Je kunt een mooie tuinkas in je tuin neerzetten. Heb je niet zo’n grote tuin, maar is een kas wel een droom? Geen probleem. Er zijn kleine kassen, waar je prima een behoorlijke hoeveelheid groente en fruit in kan kweken. Tip van ons: als je de ruimte hebt, zet een kas neer waar je ook een lekker zitje in kan maken. Kun je lekker vroeg in het seizoen ‘buiten’ zitten!

Tuindroom #5: decadent ontspannen in de spa

Veel mensen zullen denken dat een spa echt voor de rich and famous onder ons zijn. Het is natuurlijk wel een uitgave, maar zeker niet onmogelijk voor de ‘gewone man’! Geloof ons, als jij lekker aan het bubbelen bent in je eigen spa of hottub voel je je geen ‘gewone man’, maar een ware koning(in). Dus wil jij ultiem ontspannen? In je eentje, met je lief, met je gezin of met je vrienden? Maak de hottub-droom waar!

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee