Leuke tips om van je TV een eye catcher te maken - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
tv-beugel
Woonkamer

Leuke tips om van je TV een eye catcher te maken

Een TV hoeft niet langer een struikelblok te zijn wanneer je gaat inrichten. Het is juist een uitdaging de presentatie van de TV tot een echte eye-catcher te maken. Er zijn voldoende mogelijkheden om hiermee aan de slag te gaan. Voor iedere smaak is een oplossing of je een luxe TV lift prefereert, een echte cinewall wilt maken, graag een design TV standaard ziet of de gemakken van een TV beugel voorop stelt. Het formaat TV speelt niet eens een echt grote rol, want voor iedere afmeting is een passende oplossing die bij de sfeer van jouw interieur past.

Oase van rust

Een TV lift is een praktische en tegelijkertijd mooie oplossing. Doordat de TV ingebouwd kan worden in een dressoir, kast of zelfs in het voeteneind van een bed, kan de TV overal geplaatst worden. Gebruik je een luxe TV lift dan kun je dus overal comfortabel TV kijken zonder er na afloop last van te hebben, want zet je de TV uit, dan laat je met een afstandsbediening de TV met de TV lift in de ombouw verdwijnen. De TV lift geeft een oase van rust in je interieur want ook alle kabels en stopcontacten zijn heel praktisch weg gewerkt.

Levend schilderij

Wat ook een ingebouwde TV is, maar dan zonder de TV lift is een cinewall. De TV, ingebouwd boven bijvoorbeeld een haard, lijkt dan nog het meest op een schilderij en is als een levende afbeelding wanneer je TV kijkt. Staat de TV uit dan is het soms mogelijk er een aan het interieur aangepaste of andere favoriete foto op te tonen waarmee de TV een echt sfeervol onderdeel van je interieur wordt. Waar de TV lift de TV laat verdwijnen, legt de cinewall er juist op een decoratieve manier de nadruk op. Een luxe cinewall houdt een beetje het midden tussen een TV lift en een TV beugel, maar wel met een heel eigen uitstraling.

Van alle markten thuis

Een TV beugel komt dicht in de buurt van een cinewall. Door een TV beugel te gebruiken waarmee de TV plat tegen de muur hangt lijkt de TV bijna ingebouwd. Het voordeel van een TV beugel is wel dat er variaties zijn zoals de draaibare TV beugel of een draai- en kantelbare TV beugel. Je kunt de TV zelfs een heel eind van de muur naar je toe laten komen. Er zijn allerlei soorten TV beugels en ze zijn geschikt voor eigenlijk alle formaten TV. Een TV beugel is ook te gebruiken bij een schuin plafond of in een camper en er zijn uitvoeringen waarmee de TV aan het plafond gehangen kan worden.

Ieder zijn eigen kijkplezier

Een hele andere manier van presenteren is de TV standaard. Er zijn er legio modellen waaruit je kunt kiezen. Een strakke poot, een vintage uitvoering, een design TV standaard of misschien zie je toch liever een strakke driepoot uitvoering al dan niet verrijdbaar. Iedere manier van TV kijken heeft zijn eigen voordelen van luxe, comfort, design of als eye-catcher in het interieur en heb je meer dan een TV in huis, hoef je misschien niet eens te kiezen.

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee