5 creatieve ideeën voor de kinderkamer - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
kinderkamer
Tips

5 creatieve ideeën voor de kinderkamer

Wil je kind weer iets anders van zijn/haar kamertje maken? Dan hebben we hier een paar leuke tips voor je op een rij gezet voor de kinderkamer.

  1. Schilder één muur met schoolbordverf zodat je kind elke dag weer een mooie nieuwe muur kan creëren in zijn/haar kamer door met kleurrijk krijt aan de slag te gaan.
  2. Zat van alle glow-in-the-dark sterretjes op het plafond? Koop glow-in-the-dark verf bij de hobbyzaak en creëer je eigen kunstwerk op de muur of het plafond. Alles kun je doen, van een lief klein poesje tot een complete nabootsing van New York City bij nacht.
  3. Bij vele interieurzaken kun je verwijderbare stickers kopen met de mooiste afbeeldingen. Op die manier kan je kind op regelmatige basis de look van zijn/haar kamer veranderen.
  4. Bij de hobbyzaak kun je vaak grote platen kurk kopen. Plak deze kurkplaten op de muur en creëer hiermee een herinneringsmuur. Alles wat je kind tegenkomt in haar/zijn dagelijkse leven kan hij/zij vastprikken op deze muur. Dit kunnen prachtig gekleurde herfstblaadjes zijn tot de toegangskaartjes van dat leuke pretpark waar jullie met z’n allen laatst geweest zijn.
  5. Schilder de kastjes in de kinderkamer eens in een hele andere kleur. Doe dit samen met je kind en laat hem/haar bepalen waar welke kleuren moeten. Samen kunnen jullie de kasten personaliseren door er met een andere kleur verf handdrukken op te zetten. Ook kun je beide de vingers in witte verf dompelen om het kastje vervolgens te bedrukken met witte stippen.

Heb jij zelf ook nog een paar leuke creatieve kinderkamertips? Laat het ons weten!

Meer lezen

Eén reactie op “5 creatieve ideeën voor de kinderkamer”

  1. Emma de Graaf schreef:

    Binnenkort verwachten mijn man en ik ons eerste kindje. We willen graag een vakkundige schilder inschakelen om de kamer te verven, aangezien mijn man werkt en ik zelf niet meer op een ladder durf te staan. Wat een leuk idee om een muur te bedekken met schoolbordverf! Onze zoon kan daar nu nog niets mee, maar die muur wordt dan in de toekomst vast goed gebruikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee