Jaloezieën voor de woonkamer - trends en inspiraties voor de moderne woonkamer - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
houten jaloezieen
Woonkamer

Jaloezieën voor de woonkamer – trends en inspiraties voor de moderne woonkamer

We willen genieten van een warme en rustige sfeer in onze woonkamer. Omdat het de plek is om familie en vrienden te ontmoeten, heb je behoefte aan privacy en zonlichtregeling. Kies voor jaloezieën van natuurlijk bamboe, hout of PVC en aluminium. Bekijk deze opties als raambekleding voor de woonkamer.

  1. Jaloezieën – de verschillende soorten
  2. Waarom jaloezieën voor de woonkamer?
  3. Jaloezieën op maat – de ideale keuze voor de woonkamer
  4. FAQ

Houten jaloezieën voor een moderne woonkamer

Ben je op zoek naar warmte en rust in je woonkamer? Kies dan voor houten jaloezieën die een tijdloze en natuurlijke oplossing zijn als raambekleding voor elke woonkamer. Dankzij lamellen van echt hout, hun design en niet storende prestaties zijn ze populair en een van de best verkochte producten.

Kies houten jaloezieën op maat met uitgebreide aanpassingsmogelijkheden. Kies uit vele afmetingen, kleuren en collecties zoals Abachi, gemaakt van Afrikaans abachi-hout voor ruimtes met veel zonlicht en extra mogelijkheden. Kies ladderbanden, zijgeleiding, plinten en vele andere extra’s om houten jaloezieën op maat te maken.

Bamboe jaloezieën voor een moderne woonkamer

Kies voor bamboe jaloezieën, het meest verkochte product op de markt. Door hun duurzaamheid en natuurlijke lamellen passen ze perfect in elk interieur. Kies bamboe jaloezieën en geniet van het regelen van de hoeveelheid zonlicht en zorg voor privacy in je woonkamer. Lamellen van bamboe jaloezieën zijn dun en samen met de matte afwerking zorgen ze voor een prachtig en stijlvol design.

Bekijk de speciale RETRO collectie met een speciaal mechanisme waardoor deze bamboe jaloezieën uniek en stijlvol zijn. Als maatwerk kun je een perfect product samenstellen waarbij je kunt kiezen uit veel verschillende afmetingen, kleuren en lamelbreedtes (35 mm, 50 mm, 65 mm). Kies ook extra’s om de ideale woonkamerjaloezieën op maat te creëren.

Aluminium jaloezieën voor een moderne woonkamer

Duurzaamheid en geweldige prestaties, dat moeten aluminium jaloezieën zijn. Kies aluminium jaloezieën op maat met uitgebreide aanpassingsmogelijkheden zoals de vele verschillende kleuren (bijna 50 beschikbaar), afmetingen of lamelbreedtes.

Voeg extra’s toe, zoals een houten valletje of ladderbanden om het perfecte product te creëren. Vergeet niet dat ze misschien goedkoper zijn dan houten of bamboe jaloezieën, maar ze geven geen warmte en sfeer zoals echte natuurlijke producten.

Imitatie-houten jaloezieën voor een moderne woonkamer

Jaloezieën van imitatiehout, een product met lamellen van PVC met een houtlook, zijn producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bekijk de CEDRO collectie die een goede keuze kan zijn voor jaloezieën in de woonkamer. Deze jaloezieën kunnen ook op maat worden gemaakt. Vergeet niet dat producten van PVC geen natuurlijke warmte uitstralen zoals die van bamboe of hout.

Jaloezieën met houteffect voor een moderne woonkamer

Jaloezieën van aluminium die de houten stijl nabootsen, zijn jaloezieën met houteffect. Als goedkoper product kunnen deze jaloezieën gekozen worden voor in de woonkamer. Jaloezieën met houteffect worden niet van hout of bamboe gemaakt, waardoor ze niet hetzelfde effect geven als echte natuurlijke producten.

Waarom jaloezieën voor de woonkamer?

  • Geweldige en betaalbare toevoeging aan het interieur
  • Stijlvolle en exclusieve producten
  • Zonlichtregeling in je woonkamer
  • Privacygarantie
  • Maatwerk – stel je perfecte woonkamerjaloezieën op maat samen
  • Niet storende prestaties

Op maat gemaakte jaloezieën passen perfect in de woonkamer. Kies voor houten, bamboe, aluminium, PVC of andere producten en geniet van een tijdloze en stijlvolle ervaring. Ze bieden een zeer goede zonlichtregeling en zorgen voor privacy. Omdat ze op maat worden gemaakt, kunt u een ideale raambekleding voor uw interieur creëren. Er zijn veel trends en inspiraties voor woonkamers. Jaloezieën zijn de perfecte keuze voor kleinere en grotere ramen. Door de ruime keuze aan kleuren, materialen, collecties en maten zijn ze ideaal voor de woonkamer.

FAQ

Welke raambekleding is het beste voor de woonkamer?

Horizontale jaloezieën zijn een van de best verkochte producten op de markt. Bamboe en houten jaloezieën zijn op dit moment de populairste keuze als raambekleding. Ze zorgen voor privacy en bieden controle over de hoeveelheid zonlicht die binnenkomt. Met hun natuurlijke design en prestaties passen ze perfect in elke woonkamer.

Jaloezieën voor de woonkamer – waar te koop?

Bekijk het aanbod van de online winkel ClickforBlinds, die dankzij zijn meer dan 15 jaar ervaring op maat gemaakte jaloezieën voor de woonkamer aanbiedt. Kies uit een groot assortiment materialen (bamboe, hout, aluminium of PVC), kleuren, afmetingen en extra functies. Kies voor ClickforBlinds en geniet van op maat gemaakte jaloezieën voor de woonkamer!

Wat is de lamelbreedte en wat is de maximale breedte van de lamel?

Lamellen zijn een onderdeel van jaloezieën. Een kleinere lamelbreedte betekent dat er meer lamellen nodig zijn om jaloezieën te maken. Op ClickforBlinds heb je een ruim aanbod van lamelbreedtes om uit te kiezen. Je kunt kiezen voor 65 mm, wat de maximale breedte is voor abachi, bamboe, hout of imitatiehout. Maar we hebben ook 35 mm, 50 mm en andere lamelbreedtes.

Wat is goedkoper: rolgordijnen of jaloezieën?

Niet alle jaloezieën zijn duurder dan rolgordijnen. Kies voor aluminium jaloezieën als je een goedkopere oplossing zoekt, die nog steeds tijdloos en populair is. Bamboe of houten jaloezieën zijn ook duurder dan rolgordijnen, maar je krijgt producten die privacy bieden, een hoge kwaliteit hebben en zonlichtbeheersing bieden.

Welke rolgordijnen zijn het beste voor de woonkamer?

De beste oplossing zijn bamboe of houten jaloezieën. Door hun natuurlijke lamellen, design en prestaties passen ze perfect in de woonkamer. Aluminium, imitatiehout en houteffect zijn producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Aluminium en PVC jaloezieën zijn goedkoper, maar ze geven niet de warmte van echte natuurlijke jaloezieën zoals die van hout of bamboe.

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee