Een schone vloer zonder moeite met een robotstofzuiger - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
robot stofzuiger
Huis

Een schone vloer zonder moeite met een robotstofzuiger

Heb jij al een robotstofzuiger in huis? Steeds meer huishoudens kiezen voor een robotstofzuiger. Stofzuigen is een tijdrovend klusje en de meeste mensen doen dit toch wel een aantal keren per week. Een robotstofzuiger kan het stofzuigen van je overnemen en dat zorgt voor meer tijd voor andere klusjes. Wat zijn nog meer goede redenen om te kiezen voor een robotstofzuiger? Dat lees je hieronder.

Kies voor gemak

Het allerbelangrijkste aan een robotstofzuiger ten opzichte van een elektrische stofzuiger is het gemak. Een robotstofzuiger neemt het stofzuigen van je over en het zorgt altijd voor een schone vloer. Hierdoor hou jij een heleboel tijd over voor andere zaken.

Een robotstofzuiger maakt grondig schoon

Wanneer je met een traditionele stofzuiger aan de slag gaat, vergeet je ongetwijfeld wel eens bepaalde hoekjes. Een robotstofzuiger daarentegen maakt altijd grondig schoon en neemt alle hoekjes mee. Vanwege het formaat kan de robotstofzuiger ook onder je meubels door. Er bestaan zelfs robotstofzuigers met een ingebouwde dweilfunctie, lees hier meer over op de website van de Consumentenbond en vind de beste dweilrobot.

Altijd schone vloeren

Doordat je een robotstofzuiger iedere dag kan laten zuigen, zelfs meerdere keren, krijgt vuil en stof geen kans in huis. Hierdoor heb je altijd een schone vloer in huis. Een robotstofzuiger heeft veelal verschillende roterende borstels en hierdoor worden zelfs de plinten meegenomen.

Stel je eigen programma in

Een robotstofzuiger kun je meestal programmeren en zo kun je een eigen programma instellen. Vind je het bijvoorbeeld prettig dat je in een schoon huis thuiskomt, zorg dan dat de robotstofzuiger tijdens werktijd aan de slag gaat.

Steeds betaalbaarder

Voorheen waren robotstofzuigers flink aan de prijs, tegenwoordig worden ze steeds betaalbaarder en hierdoor voor steeds meer mensen toegankelijker.

Automatische oplaadfunctie

Wanneer je een robotstofzuiger in huis hebt, hoef je je nooit druk te maken over het opladen, dit gaat automatisch. Een robotstofzuiger heeft namelijk een eigen laadstation en wanneer de accu bijna leeg is, rijdt de robot zelf terug om op te laden.

Geschikt voor verschillende vloeren

Een robotstofzuiger kan op veel verschillende vloeren functioneren. Zelfs tapijt en vloerkleden zijn meestal geen probleem.

Ideaal tegen allergieën

Heb jij last van allergieën dan is een robotstofzuiger ook een uitkomst. De meeste varianten hebben een zogenaamde HEPA-filter en deze kan allergenen zoals stof, pollen en haren van huisdieren filteren zodat de luchtkwaliteit in huis een stuk beter wordt.

Zoals je hebt kunnen lezen, is, vanwege het gemak en alle andere voordelen, een robotstofzuiger het overwegen waard wanneer je op zoek bent naar een nieuwe stofzuiger.

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee