Bloemen Als Kunst: Putnam & Putnam - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
putnam & putnam
Huis

Bloemen Als Kunst: Putnam & Putnam

Putnam & Putnam heeft inmiddels gewerkt met namen als Cartier, Harpers Bazaar en Vogue, maar het stel begon heel simpel met een Instragramaccountje.

En wie dacht dat kunst met bloemen oubollig is, heeft de knappe werken van Putnam & Putnam nog niet gezien. Dit New Yorkse duo weet heel goed wat het doet.

Partners

Mike en Darroch Putnam waren al een paar jaar samen als stel, toen Mike steeds meer met bloemen ging experimenteren. Hij kocht deze bij de Farmer’s Market en liet ze vervolgens fotograferen door zijn vriend Darroch, die ze op Instagram plaatste.

Die account ging al snel als een trein, waardoor Mike en Darroch ook steeds meer verzoeken kregen voor het aankleden van feestjes en bruiloften. Hierdoor konden ze hun eigen bedrijf beginnen: Putnam & Putnam.

Stijl

De mannen omschrijven hun stijl zelf als ‘romantisch en weelderig’. “Onze favoriete bloem is dan ook de klassieke roos, het liefst in poederige kleuren, met een bruinachtige, warme ondertoon. Die doet ons denken aan de oude Hollandse meesters en Vlaamse schilderijen”, aldus Mike.

“Afhankelijk van het seizoen gebruiken we naast rozen ook graag ranonkels, klaprozen, Lathyrus en Dahlia’s in de herfst. Er zit zoveel romantiek in de kleuren en de bloemen die we kiezen”, zegt Mike in een gesprek met Mooiwatbloemendoen.

Wat vind jij van de stijl van de Putnams?

 

Bron: Mooiwatbloemendoen

Hoofdbeeld: Ricardo Rivera @ Gucci

 

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee