5x Groene Instagram Accounts - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
instagram accounts
Huis

5x Groene Instagram Accounts

Zin in inspiratie op Instagram? Wij vinden deze groene Instagram accounts altijd heel fijn. En volg je ons eigenlijk al? ;)

1. Gardenista Sourcebook

Een van onze lievelingswebsites: Gardenista. En die heeft dus ook een hele fijne ‘sourcebook’, in de vorm van hun Insta-account. Vooral top voor buiteninspiratie, van tuinslangen tot veranda’s, vakantiehuizen (en -tuinen) en planten.

Gardenista sourcebook

2. Urban Jungle Bloggers

De kamerplantengoeroes van Urban Jungle Bloggers kunnen stylen met planten als de beste. Vaak geldt voor hun: hoe meer groen, hoe beter. En ze geloven er ook heilig in dat iedereen met planten om kan gaan, als je maar weet hoe je dat moet doen.

Urban Jungle Bloggers

3. The Plant Room

Wit met groen en mooie close-ups. Dat is de stijl die The Plant Room laat zien. Emma McPherson laat op haar instagramaccount onder meer zien hoe mooi planten van dichtbij eruit zien. Voor de echte kamerplantenfans onder ons.

the plant room

4. Haarkon

Leuk ook voor wat reisinspiratie: het Engelse stel India en Magnus houdt van de natuur en dat is te zien aan hun Instagram. Beide zijn fotograaf. Overal waar ze komen zoeken ze de mooiste groene spots op om vast te leggen.

haarkon

5. The Jungalow

Volg ontwerper Justina Blakeney voor vrolijke wooninspiratie. Op haar foto’s zie je een mooie chaos van bloemen, planten, toffe prints en eigen kunst. Justina heeft ook nog twee andere accounts: een persoonlijke en een met interieurinspiratie.

the jungalow

Hoofdbeeld: Urban Jungle Bloggers

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee