Zelfplukdagen bij fruitteeltbedrijf Schorre in Vrouwenpolder - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
Appels plukken
Agenda

Zelfplukdagen bij fruitteeltbedrijf Schorre in Vrouwenpolder

De oogst op fruitteeltbedrijf Schorre in het Vrouwenpolder komt weer op gang. In de oogsttijd is de boomgaard op woensdag en zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur open voor publiek. Vanaf zaterdag 25 september 2021 tot en met zaterdag 23 oktober 2021 is iedereen welkom om zelf appels en peren te komen plukken.

De pluk begint met Elstar-appels en Conference-peren. Halverwege oktober zijn ook de Jonagold-appels plukrijp. De kiloprijs is €1,25. Het is handig om shoppers, kratjes of emmers mee te nemen. Kruiwagens zijn zo nodig beschikbaar. Bij nat weer zijn rubber laarzen aan te bevelen.

Gezellige tijd

Al meerdere jaren verwelkomt Schorre, de boomgaard van Martin en Carien Duvekot, het publiek om zelf te komen plukken. “Een ontzettend gezellige tijd”, vertelt Carien. “We zien zoveel mensen genieten van hun zelf geplukte oogst: vakantiegasten, gezinnen met jonge kinderen, mensen van heel dichtbij en uit de verre omtrek. Heerlijk! We organiseren dit jaar dus met plezier weer meerdere zelfplukdagen.”

Schorre

Fruitteeltbedrijf, minicamping en landwinkel Schorre ligt aan de rand van de duinen bij het Zeeuwse Vrouwenpolder. Een plek met veel zonuren. Martin besteedt hier het hele jaar rond tijd en aandacht aan de teelt van appels, peren, pruimen en een relatief nieuwe fruitsoort: kiwibessen. Van het fruit wordt het lekkerste Zeeuwse appel- en perensap gemaakt. Ook verdwijnt een deel in ijs, dat – net als de sappen en het fruit – te koop is in de Landwinkel op eigen erf.

Datum: alle zaterdagen en woensdagen van 25 september tot en met 23 oktober 2021
Tijd: 09.00 tot 16.00 uur
Plaats: Vroondijk 2, Vrouwenpolder
Kijk voor meer informatie op www.schorre.nl

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee