Een solide veranda, aan huis gebouwd of vrijstaand, is in alle seizoenen een aanwinst in de tuin.
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
veranda
Buiten

Veranda: een aanwinst in alle seizoenen

verandaEen solide veranda, aan huis gebouwd of vrijstaand, is in alle seizoenen een aanwinst in de tuin. ’s Zomers bijvoorbeeld ingericht in een heerlijke lichte, luchtige strandhuissfeer,
’s winters in boshut-stijl met rieten oorfauteuils, plaids, vachten, geweien tegen de muur en een afgezaagde boomstam als bijzetttafel. Met een terrashaard erbij is de veranda helemaal van alle gemakken voorzien, als een uiterst gezellige en comfortabele extra kamer. Met het plezier van buiten zijn, gepofte kastanjes in het vuur en warme dranken bij de hand.

Vrijstaande veranda
Speciaal voor lezers van Home and Garden heeft Jan de Boer Tuinhuizen, die al zijn producten in Nederland laat maken en service hoog in het vaandel heeft staan, deze stijlvolle vrijstaande veranda ontworpen. Binnen een dag is hij gemonteerd om er vervolgens in alle seizoenen plezier van te hebben.

Veranda van Noord-Europees hout
De veranda is uitgevoerd in weerbestendig Noord-Europees hout. Hij is te koop voor een speciale prijs. De aanbieding geldt voor een standaardformaat, maar desgewenst is de buitenkamer ook in andere formaten leverbaar. Nu bestellen betekent direct plezier, wachten tot het voorjaar kan wel eens betekenen dat je achteraan de rij met wachtenden moet aansluiten.

Fotografie: Rob van der Vet. Styling: Marita Janssen

Meer lezen

Eén reactie op “Veranda: een aanwinst in alle seizoenen”

  1. Wiel HOEFNAGELS schreef:

    Graag meer info over een mooie houten half open veranda. Ongeveer 3 of 4 bij 4.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee