Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
tuinmarkt hernen
Agenda

Tuinmarkt Kasteel Hernen voor de 28e keer op 4 juni 2022

Na twee jaar waarin het organiseren van de jaarlijkse tuinmarkt Kasteel Hernen in juni om evidente redenen niet mogelijk was, kan de draad op 4 juni hopelijk weer worden opgepakt met de realisatie van een ouderwets sfeervolle markt voor de echte vrienden van tuinen en tuinieren. De vele reacties op de gedwongen en herhaalde annuleringen van de markt maakten duidelijk dat die in de loop der tijd tot een begrip onder tuinliefhebbers is uitgegroeid. Op zaterdag 4 juni 2022 opent het kasteel weer zijn hek en poort voor deze intieme markt die zich onderscheidt als een echte specialiteitenmarkt. Meer dan 40 gedreven Nederlandse en Belgische kwekers komen met hun eigen, vaak zeldzame collecties vaste planten, eenjarigen, struiken en bomen.

Als de restricties i.v.m. covid het over een half jaar toelaten, wordt er natuurlijk weer een terras ingericht met koffie, thee, taart en broodjes, en ook weer een ‘Aardbeien-Prosecco’ terras in de idyllische kasteeltuin.

Niet alleen de markt zelf is de moeite waard, maar ook het voor de gelegenheid opengestelde middeleeuwse kasteel en de kasteeltuin.

De tuinmarkt wordt volledig georganiseerd door vrijwilligers. De eventuele opbrengst komt ten goede aan een goed doel, ditmaal het kindernoodhulpfonds Save the Children.

Praktische informatie:

Voor meer informatie: www.tuinmarkthernen.nl

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee