Nu te koop: het september-nummer van Home&Garden - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
Magazine

Nu te koop: het september-nummer van Home&Garden

september

Het is tijd om naar binnen te halen wat buiten uitbundig bloeit en groeit. Geniet van dahlia’s in alle kleuren, zongestoofde vijgen  en sappige druiven. Pluk ze uit de tuin of in het wild.

Het september-nummer van Home&Garden zit tjokvol oogstplezier. Want net als je denkt dat het kleurigste seizoen voorbij is, komt er nog een fantastische toegift. Wat kan je verder verwachten:

Wie is er niet eventjes uit de auto gestapt bij een lavendelveld in Frankrijk om een takje te plukken? Een lavendeltuin vraagt wel wat, maar het kán, in Nederland. Alle tips & tricks op een rij.

vakantie

Kijk je ogen uit in het serrehuis van Fiona en Erik. Ze leven als een God in Frankrijk in hun huis aan de oevers van de Rijn. De tuin is er een verlengstuk van en geregeld het decor van een feestje met familie een vrienden. Een huis met een heel hoog vakantiegehalte.

vijg3

Lang leve de overvloed, van zongestoofde vijgen. Vers geplukt van de boom uit eigen tuin, natuurlijk. We hebben drie heerlijke recepten met deze verrukkelijke vrucht voor je uitgezocht. Wat dacht je van vijgen in rode wijn met vanille-ijs?

september

Een kas heb je in alle soorten en maten, dus ook voor balkon en terras. Het is ontzettend leuk om een plant van jongs af te koesteren en te zien opgroeien Daar kun je in een kas maanden langer mee bezig zijn dan in de open lucht. Wij maakten een selectie van de mooiste exemplaren: van bescheiden muurkas tot –even doorsparen – een orangerie aan huis.

september

Ze begonnen allemaal met het kweken van kruiden en fruit uit liefhebberij of idealisme maar dat groeide al snel uit tot een echt vak: we spraken een kruidenkweker, wildplukker en druivenkweker. ‘Het vaststellen van het juiste plukmoment is altijd spannend. Op een gegeven moment hakken we de knoop door: aanstaande vrijdag gaan we oogsten.’

september

Word nu abonnee en ontvang 5x Home&Garden + H&G Tuinschrift Agenda 2016 voor maar 31,85. Dat is ruim 27% korting! Klik hier om naar de aanbieding te gaan.

Meer lezen

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee