Natuurmarkt en Open Dag De Kruidhof en IJstijdenmuseum - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
Natuurmarkt De Kruidhof
Agenda

Natuurmarkt en Open Dag De Kruidhof en IJstijdenmuseum

Dit jaar organiseert De Kruidhof op woensdag 7 augustus 2019 de 29e Natuurmarkt tijdens de Buitenposter Feestweek. Een markt in en rondom De Kruidhof met meer dan 60 standhouders die jaarlijks ongeveer 2500 bezoekers trekt. Op deze dag zijn de botanische tuinen en het IJstijdenmuseum gratis geopend voor publiek.

Ook dit jaar is er weer een breed aanbod van standhouders variërend van streekproducten, verzorgingsproducten, honing, accessoires en biologische zuivelproducten, groenten, kruiden en specerijen. Daarnaast is er informatie van organisaties die zich bezighouden met natuurstudie en natuurbehoud. De kramen vind je in de Geneeskruidentuin en in de straten rondom De Kruidhof.

Natuurlijk genieten

Natuurlijk kan je in de grote Verkooptuin van De Kruidhof ook terecht voor een grote collectie bijzondere kruiden, fruitbomen, heestersoorten, rozen en vaste planten. Daarnaast vind je in het bezoekerscentrum en museumwinkel producten uit de tuinen van De Kruidhof zoals Sint Jansolie, Calendula olie en Lavendelolie. Dirk Koopmans en zijn team staan de hele dag voor je klaar in het biologische Tuincafé.

De toegang tot de markt, de tuinen en het IJstijdenmuseum zijn op deze dag gratis. In het dorp Buitenpost is op de dag ook een grote braderie en het jaarlijkse concours hippique. Er is extra parkeergelegenheid (betaald) op loopafstand van De Kruidhof bij Het West.

Datum en tijd: woensdag 7 augustus 2019, 10:00 – 17:00 uur
Adres: Schoolstraat 29b in Buitenpost
Entree: gratis
Extra parkeergelegenheid: bij Het West, € 2,00

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee