In zomerse sferen - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
home & garden
Magazine

In zomerse sferen

 home & garden

Nu de tuin één grote bloemenexplosie is en de avonden langer en licht zijn, zijn wij het liefst 24/7 buiten. La dolce vita is begonnen. In het nieuwe nummer vind je alles om van je tuin dé perfecte locatie voor deze zomer te maken! Wat kun je in ons juni-nummer verwachten?

De nieuwste sfeermakers voor het terras: natuurlijke materialen als hout, riet, bamboe, kurk en rubber. Onderhoudsvriendelijk en fantastisch in combinatie met groen. We zien ranke stoelen, sfeervolle buitenverlichting, bijzettafels van kurk en handige krukjes in alle soorten en maten.

promo juni 3

Uit de moestuin komt veel meer dan groente en verse kruiden: laat je planten de vrije loop en oogst prachtige bloemen. Een bloeiende wortel, Japanse wijnbes, wat munt en doorgeschoten prei en bieslook maken al snel een prachtig boeket.

 home & garden

Wij nemen een kijkje in de tuin die Saskia Albrecht met haar drie buren deelt. Een bloeiende parel achter een poortje op de Amsterdamse Overtoom. Saskia: ‘Je hebt zoveel meer tuin als je samen deelt.’

De kleur paars heeft een haast magische aantrekkingskracht en de geur van paarse zomerbloeiers weet menig vlinder en bij in de zomer te verleiden. De mooiste onweerstaanbare paarse bloemen op een rij.

Graag stellen we je voor aan onze nieuwe columnist: Elbrich Fennema, een van de initiatiefnemers van een favoriet buitenadres:  het Landje van De Boer in Overveen. Je kunt er workshops & kooklessen volgen en aanschuiven bij zomerlunches & -suppers. Elbrich schrijft over haar belevenissen tussen de plukbloemen, kruiwagens vol kool en pompoenen en de klaprozen in de moestuin.

 home & garden

Wanneer je nu abonnee wordt van Home&Garden, dan krijg je een gratis UASHMAMA® Carry Bag cadeau. Die is prachtig als plantenpot, maar net zo goed inzetbaar als opbergmand en strandtas. Hij is gemaakt van duurzaam, wasbaar papier (lijkt op leer) van kweekbomen.

Meer lezen

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee