Drie tips omtrent leuk en nieuw interieur! - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
interieur
Interieur

Drie tips omtrent leuk en nieuw interieur!

Wanneer je enige tijd in dezelfde woonruimte leeft, dan is het goed te begrijpen dat je na verloop van tijd op zoek bent naar vernieuwingen. Dit heeft over het algemeen niets te maken met een smaakverandering. Na verloop van tijd raak je simpelweg uitgekeken op je interieur en wil je weer iets nieuws. Dit geldt natuurlijk in mindere mate voor groot interieur zoals de bank of een vloer, maar eerder voor goedkoper interieur dat iedere paar jaar vervangen kan worden. De kans is dan ook groot dat jij binnen nu en enkele maanden een van deze stukken interieur zal vervangen. Juist omdat deze kans zo groot is, geven we je in deze blog drie tips die je kunnen helpen bij het vinden van jouw nieuwe stuk interieur!

1. Fauteuils

In tegenstelling tot banken zijn fauteuils een stuk gemakkelijker te vervangen. Dit zit hem met name in het feit dat fauteuils niet zo enorm zijn als een bank. Je kunt je fauteuil dan ook gemakkelijk hergebruiken. Ben je bijvoorbeeld klaar met de fauteuils uit je woonkamer? Dan kun je deze gemakkelijk op een andere plek in huis neerzetten. Na een aantal jaar zul je de fauteuil waarschijnlijk weer tegenkomen en hem misschien zelfs wel weer in de woonkamer plaatsen. Ben je op zoek naar een mooie fauteuil? Bekijk dan zeker eens de mogelijkheden van Giga Meubel!

2. Behangcirkels

Het aanbrengen van behangcirkels is een trend die we de laatste jaren steeds vaker zien. In principe is een behangcirkel gewoon een cirkel die uit een stuk behang gesneden is. Je kunt dus een klein deel van je muur behangen met een dergelijke behangcirkel. Zo hoef je niet de gehele muur te behangen, maar kun je wel genieten van de voordelen van behang. Deze zitten hem met name in de ruime keuze die je hebt op het gebied van prints.

3. Wandplanken

Hout is anno 2022 weer helemaal in. Waar we ons tot een aantal jaar geleden met name focusten op een moderne look and feel is tegenwoordig het rustieke hout weer enorm in trek. Dit vertaalt zich dan ook weer in de populariteit van wandplanken. Deze houten wandplanken kunnen gemakkelijk aan de muur bevestigd worden en geven je woonkamer direct een natuurlijke uitstraling. Naast de leuke uitstraling is een wandplank ook ontzettend functioneel. Je kunt hier bijvoorbeeld een aantal foto’s, plantjes of kaarsen op neerzetten.

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee