Het natuurgevoel van Linda - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
Huis

Het natuurgevoel van Linda

Als het aan Linda (30) ligt mag groen groots zijn, letterlijk en figuurlijk. Mooi blad in uitbundige vormen, met potten die dat fijntjes onderstrepen.

capi_linda_2Binnen is buiten
Handig en leuk: meubels die zowel binnen als buiten op hun plek zijn. Ook dé manier om in huis een groen buitengevoel te krijgen. Zet de planten op verschillende hoogtes, dat maakt dat je echt tussen het groen zit. De hoge, slanke pot is bijna even hoog als het tafelblad en zorgt dat de plant er precies bovenuit steekt. En om het compleet te maken: in de lage bak geurt een bos rozemarijn.

  • De potten van links naar rechts: Capi Tutch KCA 903, KCA 932 en KCA 1131.
  • De planten: rozemarijn, boerenhortensia, sneeuwbal (Viburnum) en Sedum burrito.

 

 

capi_linda_1Terras waar je maar wilt
Met potten die zowel binnen als buiten tegen een stootje kunnen, maak je overal waar je maar wilt zitten een groene haag van planten. Zeker als de potten licht van gewicht zijn, zoals deze. Kies voor groen in alle vormen en kleurschakeringen. En in wisselende hoogtes voor een spannend geheel. Kijk eens hoe geweldig de varen overal bovenuit wuift. Zet er een fijne stoel tussen en klaar!

  • De potten van links naar rechts: Capi Tutch KCA 270, KCA 270, KCA 903, KGR 362, KCA 1131, KGR 932 en KCA 362.
  • De planten: uiterst links zie je net een blad van de Fatsia japonica, dan Tasmaanse boomvaren (Dicksonia antarctica), rozemarijn, zegge Carex oshimensis ‘Everest’, sneeuwbal, in bolvorm gesnoeide spar en Cyperus papyrus ‘Green Gold’.

 

Plant & pot combinatie - Capi

WAT IS JOUW STIJL? Welke plant&pot combinatie hierboven ( 1 t/m 5, van links naar rechts) past het beste bij jouw stijl? Vertel het ons via onderstaand formulier en maak kans op 2 Capi potten naar keuze!

De winactie loopt t/m 28 juni 2016. De winnaar krijgt via mail bericht. Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van New Skool Media van toepassing.

Home&Garden samen met Capi (advertorial)

 

Meer lezen

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee