Zelfpluk van biologische appels op Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
Olmenhorst appels plukken
Agenda

Zelfpluk van biologische appels op Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek

De fruitbomen op Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek hangen weer vol met de lekkerste biologische appels en peren. Op 10 september 2022 gaan de boomgaarden weer open voor de Zelfpluk 2022. Ze kijken ernaar uit samen met jullie te oogsten!

De Zelfpluk 2022 is van 10 september t/m 30 oktober 2022. Plukdagen zijn iedere woensdagmiddag (13:00 – 17:00 uur), zaterdag en zondag (10:00 – 17:00 uur). Tijdens de Herfstvakantie van Noord en Midden (15 t/m 30 oktober) kan er elke dag geplukt worden van 10.00-17.00 uur.

Om het bezoekersaantal te spreiden kan men zich vooraf voor de weekenden registreren op Olmenhorst.nl. Iedere maandag kan dat voor het aanstaande weekend.

Het soort appel of peer dat er geplukt kan worden zal op Olmenhorst.nl aangegeven worden. Peren kunnen alleen in het weekeind geplukt worden. As. weekend kan de Santana appel geplukt worden. Het hangt er nog om of er ook Conference peren geoogst kunnen worden. Ze zijn namelijk nu nog niet perfect voor op de fruitschaal.

Op de plukdagen is er van alles te doen op het landgoed;

  • maak een ponyritje
  • ateliers organiseren inloopworkshops
  • diverse winkels met bijzondere producten zijn geopend

Vanaf 25 september 2022 is er iedere zondag ook een Plukmarkt. Bekijk de agenda op Olmenhorst.nl om te zien wat er georganiseerd wordt.

In de Fruitloods, eten, drinken en winkelen en bij de kiosken op het veld kan je terecht voor koffie, taart en lunch, frites en andere lekkernijen. Het is niet toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen.

De entree is gratis, parkeren in het weekend is € 3,- en biologische appels en peren kosten € 2,50 per kilo.

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee