tuinfeest in pastel
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
tuinfeest aankleden in pastel, gedekte tuinafel
DIY

Tuinfeest in pastel

Lekker weer en de tuin op zijn mooist, dat vraagt om een tuinfeest. Laat je voor de aankleding inspireren door alles wat groeit en bloeit in de tuin.

De voorpret van het tuinfeest
Verzamel aan de tuintafel op de laptop de leukste ideeën voor het tuinfeest en de uitnodigingen. Vooral Pinterest is een bron van inspiratie. Ook op onze website vind je een knop om eenvoudig op de Pinterest-borden van Home and Garden te komen.

Thema van de gardenparty: pastel
Probeer een thema zo consequent mogelijk door te voeren voor het grootste effect. Zowel voor de aankleding als voor de uitnodigingen.

tuinfeest aankleden in pastel, uitnodigingen maken

Alle ideeën verzameld? Dan kun je aan de slag met de uitnodigingen.  Kijk voor leuke labels, stickers, masking tape, stempels en andere benodigdheden op bijvoorbeeeld twentysomethin.nl, bl-ij.nl, klbr22.com, zilte.nl en vanbeekart.nl.

De aankleding van het tuinfeest

Decoratie-idee 1
Geef de finishing touch aan de tafel met bloemen in vazen. Zet ze niet alleen op de eettafel, maar ook op een krukje of gestapelde bijzettafels. Rechts op de bovenste foto staat zelfs een vaas met bloemen in een vogelkooi. Een echte eyecatcher.

Decoratie-idee 2
Boven de tafel is met behulp van bomen een netwerk van touw gespannen waaraan lampionnen, pompons en vlaggetjes kunnen worden gehangen. Goede adressen voor dit soort versieringen zijn: zilte.nl, engelpunt.com, hema.nl, psikhouvanjou.nl.

Decoratie-idee 3

tuinfeest aankleden in pastel, hangende vaasjes

Verzamel glazen (jam)potjes met opstaande rand en maak er met touw of lint hangvaasjes van. Hang ze bij elkaar aan een haak en vul ze met bloemen uit de tuin. Hang bijvoorbeeld aan de voordeur als fleurig welkom.

Decoratie-idee 4

tuinfeest aankleden in pastel, witte flesjes met kant
Omwikkel glazen flesjes met papieren taartonderzetters, een reep behang of een stuk kant en zet vast met bindtouw of roze lint. Vul de vaasjes met witte bloemen.

Decoratie-idee 5

tuinfeest aankleden in pastel, bord met taartkleedje als placemat
Zo simpel kan het zijn: gebruik taartkleedjes als placemat.

Fotografie: fotolemaire.nl, Hollandse Hoogte. Productie en styling: kimtimmerman.com, Muriëlle Snel (ass.)

 

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee