Nu te koop: het decembernummer van Home&Garden - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
Algemeen

Nu te koop: het decembernummer van Home&Garden

1

Nu de tuin in winterslaap is hebben we ons gefocust op groen in huis. Op dennentakken dik en dun, op bessen in alle kleuren, op kransen en mistletoe. Leuk om je huis te versieren met ingrediënten uit de natuur die je eerst met elkaar bij elkaar sprokkelt. Wat kan je verder van ons decembernummer verwachten?

krans

Het is nu de tijd om de parels in het groen te koesteren: rozenbottel- en dwergmispeltakken lenen zich goed voor een zwierige krans voor aan de deur of een fijne vetbol voor de vogels. We hebben tips&tricks voor je op een rij gezet.

Denemarken

We nemen een kijkje in het sobere, – maar o zo mooie –decemberhuis van de Deense sieradenontwerper Charlotte Wendes. Natuurlijke schoonheid gaat voor haar boven alles. ‘Zonder glim of glitter creëer ik een beetje magie in de donkerste maand van het jaar.’

engels

Hoogste tijd voor verlanglijstjes! Maar wat vraag of geef je dit jaar? Wij helpen je op weg met cadeau suggesties voor vier tuintypen. Grote kans dat je jezelf of een van je vriendinnen (voor een deel) erin herkent. Op onze site vind je 9x cadeaus voor het Klassiek Engels-type.

botanisch

Raakte jij ook geinspeerd door het interview met botanisch kunstenaar Anita Walsmit Sachs in de vorige Home&Garden? Goed nieuws: je kunt je nu inschrijven voor een Home&Garden-workshop botanisch tekenen in de Hortus Botanicus in Leiden. Onder leiding van Anita ga je aan de slag, leer je de fijne kneepjes van botanisch tekenen en maak je een eigen prent. Daarnaast krijg je een rondleiding in de inspirerende Hortus Botanicus.

Word nu abonnee en ontvang 5x Home&Garden + H&G Tuinschrift Agenda 2016 voor maar 31,85. Dat is ruim 27% korting! Klik hier voor de aanbieding.

Meer lezen

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee