Met deze tips geef je jouw badkamer eenvoudig een upgrade - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
badkamer
Badkamer

Met deze tips geef je jouw badkamer eenvoudig een upgrade

Nu de lente aangebroken is, is het tijd voor iets nieuws. Wat is er nu heerlijker dan jouw badkamer een eenvoudige make-over te geven met mooie spiegels of badkamermeubels? In dit artikel vertellen we hoe je binnen een handomdraai de badruimte een frisse look kunt geven en veel ruimte kunt besparen!

Badkamermeubels

Overweeg jij om nieuwe badkamermeubels te kopen? Met de juiste badmeubels geef je de badkamer een echte finishing touch! In eerste instantie zou je wellicht denken dat er ruimte verloren gaat, maar in dit meubel kun je veel badkamerbenodigdheden als handdoeken kwijt. Wanneer jouw stijl modern is, dan is het slim om een badmeubel in dezelfde stijl aan te schaffen. Heeft de badkamer een landelijke stijl? Dan kun je een klassieke badmeubelset vinden die hier perfect bij past.

Zwevend of staand

Natuurlijk kun je er helemaal zelf voor kiezen met welke badmeubel je de badkamer wilt verrijken. Wat dacht je van een zwevend meubel? Het voordeel van een zwevend badmeubel is dat je hier gemakkelijker onder kunt poetsen. Je bepaalt daarbij zelf hoeveel laden de badkamermeubel moet hebben. Kies bij voorkeur voor een wastafelmeubel of een badkamerkast met één of meerdere lades, waarbij je zelf de afwerking en kleur uitkiest.

Wastafels

Met wastafels kun je heel eenvoudig de sfeer en ambiance bepalen van de badkamer. Zo passen glanzende witte wastafels in bijna iedere inrichting! Kies bijvoorbeeld voor een composiet wastafel met een geïntegreerde waskom. Deze glanzende wastafel past door zijn elegante afwerking in elke badkamer. Wanneer je meer ruimte wilt creëren, dan kun je overwegen om de handdoekhaakjes te bevestigen aan de deur. Zo kun je vervolgens meer ruimte creëren voor planken! Op deze plek kun je vervolgens weer andere spullen neerzetten.

Spiegel

Hoe kies je nu eigenlijk de juiste badkamerspiegel? Wanneer je over een design badkamer beschikt, dan past een spiegel met strakke lijnen daar perfect bij. Daarnaast geeft een grotere spiegel een ruimtelijk gevoel en dat gaat goed samen met een moderne badkamer. Heb je een industriële badkamer? Dan hoort daar zeker een robuuste spiegel bij. Wat dacht je van ronde of vierkante spiegels met een zwart kader?

Verlichting

Ook kun je overwegen om de verlichting onder de loep te nemen. Wist je dat je in een kleine badkamer op een slimme wijze kunt spelen met licht? Als je spotjes aan de wand bevestigt, dan zul je zien dat donkere hoeken veel lichter worden. Uiteraard kun je ook kiezen voor een badkamerspiegel met verlichting. Zo kun je jouw make-up gewoon in de badkamer doen, waar je veel meer licht hebt. Wanneer je de spiegel meteen wilt gebruiken na het douchen, dan is een verwarmde spiegel met antidampfunctie een echte aanrader.

Met de bovenstaande tips ben je klaar om jouw badkamer stijlvol in te richten!

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee