Luxe tuintrends voor 2019 - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
Buitenkamer
Terras

Luxe tuintrends voor 2019

Op het internet vind je veel websites die informatie verschaffen over luxe tuintrends. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een symmetrische tuin waarbij een mooie fontein in het midden gecentreerd staat. Daarnaast is het anno 2019 ook een trend om jouw tuin romantisch in te delen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een tuin die volbebloeide borders heeft met gedecoreerde meubelen. Voor bestrating wordt vaak marmer gebruikt. In de hoeken van de tuin kun je mooie grote vazen plaatsen. De combinatie van deze elementen zorgt voor een wauw effect, dit maakt indruk op je directe omgeving. Je buren zullen denken; wauw dat is echt mooi, dat wil ik ook! Daarnaast kun je ook andere elementen verwerken in een tuin. Denk hierbij bijvoorbeeld aan veranda’s en buitenverblijven.

Veranda is ook een luxe trend

De veranda is echt een trend van 2019 voor jouw tuin. Een veranda is een gedeelte dat aan de woning wordt aangebouwd. Deze wordt veelal ondersteunt door houten pilaren. Hierdoor kun je tijdens slecht weer alsnog genieten van jouw tuin. Niets is romantischer dan samen met jouw partner buiten te zitten als het regent! Er zijn veel veranda aanbieders op het internet, maar het is wel belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Je hebt namelijk wel een veranda nodig van hoge kwaliteit die daarnaast wel betaalbaar is. Koop je veranda bij Mooieverandas.nl en weet zeker dat je hoge kwaliteit koopt!

Buitenverblijven is echt super!

Mocht je een grote tuin in bezit hebben en wil je jezelf soms afzonderen van de woning, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een bijgebouw.  Door een bijgebouw kun je ideaal buitenverblijven en kun je helemaal tot rust komen. Mocht je even van de drukte willen ontsnappen, kun je lekker tot rust komen in het bijgebouw. Wil je echt een bijhuisje hebben met klasse? Kies dan voor een rieten dak. Rieten daken staan voor luxe maar het is ook prijzig. Een rieten dak in combinatie met een mooie behuizing zorgt voor de meest luxe uitstraling die er bestaat.

Heerlijk tot rust komen

Heerlijk, lekker een plek om van de drukte te ontsnappen. Daarnaast kun je ook nog overwegen om een sauna in te bouwen in het bijgebouw. Niets is lekkerder dan na een drukke werkdag helemaal tot rust te komen. Ben je benieuwd hoe dit er in het echt uitziet? Op het internet vind je diverse impressies van bijgebouwen, veranda’s en luxe tuintrends!

Meer lezen

Eén reactie op “Luxe tuintrends voor 2019”

  1. Emma schreef:

    Wij hebben een rieten dak op onze schuur liggen. Ik ben het er helemaal mee eens dat het een heerlijke luxe uitstraling geeft aan de schuur. Helaas is ons dak al ouder, dus wij zijn op zoek naar een professional voor een rieten dak reparatie. Het is goed om te weten dat dit prijzig kan zijn. We zullen goed rondkijken voordat we een besluit nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee