Kom in de Kas op 6 en 7 april 2024 - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
kom in de kas
Agenda

Kom in de Kas op 6 en 7 april 2024

Valentijnsdag staat bekend als de viering van liefde, en bij Kom in de Kas delen ze die liefde rijkelijk, vooral… Groene Liefde! Groene Liefde voor elkaar, voor de glastuinbouwsector, voor de kweker, voor de gewassen uit de kas en nog veel meer. Op zaterdag 6 en zondag 7 april 2024 nodigen ze iedereen uit om de kassen door heel Nederland te verkennen en de Groene Liefde te ervaren.

Dit is Groene Liefde

Het gevoel van vlinders in je buik, constant glimlachen en de opwinding van verliefdheid. Dat willen we overbrengen met ‘Groene Liefde’. De kas biedt de perfecte omgeving om dit te ervaren, en we nodigen je uit om jouw Groene Liefde te ontdekken tijdens Kom in de Kas.

Ontdek jouw Groene Liefde

Dit jaar kun je een bezoek brengen aan kassen in achttien verschillende regio’s, waaronder Erica, Almere Buitenvaart, Noordoostpolder, Friesland, Arnhem Nijmegen, Bommelerwaard, Groningen, Aalsmeer, Heerhugowaard, IJsselmuiden, Koudekerke, Sint-Annaland, Zeeuws-Vlaanderen, Nieuwe Wetering, Noukoop-Nootdorp, Voorne-Putten, Westland en Zuidplaspolder. De deelnemende bedrijven per regio zijn te vinden op de website van Kom in de Kas. De kwekers tonen hun passie voor het vak en vertellen graag over hun Groene Liefde en de zorgvuldige omgang met energiebronnen, water en voedingsstoffen. Bovendien worden er diverse activiteiten voor kinderen georganiseerd. Een unieke ervaring die je niet mag missen.

Over Kom in de Kas

Kom in de Kas 2024 vindt plaats op 6 en 7 april 2024 en wordt dit jaar voor de 46e keer georganiseerd. In 18 regio’s door het hele land openen ondernemers hun kasdeuren voor het publiek. Kom in de Kas is gratis en wordt ondersteund door Glastuinbouw Nederland, GroentenFruit Huis, Royal FloraHolland, Interpolis, Sazas, Plantion, Axia Seeds en Bloemenbureau Holland. Volg Kom in de Kas op sociale media voor updates en meer informatie. Bezoek ook de website: www.komindekas.nl.

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee