Het is weer tijd voor de Slot Zuylen Tuindagen - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
Tuindagen Slot Zuylen
Agenda

Het is weer tijd voor de Slot Zuylen Tuindagen

Dit weekend is het zover: in samenwerking met Trotsmarkt organiseert Slot Zuylen de jaarlijkse Tuindagen. Liefhebbers van tuinieren en het buitenleven kunnen hun hart ophalen bij lokale ondernemers op het gebied van bloemen, planten, natuur en kunst. Het belooft weer een mooi zomers weekend te worden voor mensen met én zonder groene vingers.

Streekproducten

In de prachtige tuin rondom het slot staan ondernemers met lokale en vaak handgemaakte producten. Doe inspiratie op voor je tuin of balkon en kom tot rust onder het genot van een Utrechts biertje of een appelperensap uit de tuin.

Tuinrondleidingen én bezoek aan het kasteel

Naast een bezoek aan de markt, geeft een ticket toegang tot de prachtige tuin van het slot, waar op verschillende momenten tuinrondleidingen worden gegeven. Ook de moestuin is voor deze gelegenheid geopend voor publiek. Producten uit de moestuin kunnen worden gekocht bij de Belle-bar, te vinden op het voorplein. Neem bij je bezoek direct een kijkje op de bel-etage van het kasteel.

Een beleving voor jong en oud

De tuindagen worden omlijst met muziek en er is entertainment voor de jonge bezoekers. Liefhebbers van tuinieren en het buitenleven kunnen hun hart ophalen, maar door het gevarieerde aanbod zijn de tuindagen een beleving voor jong en oud!

Trotsmarkt

“Trots gaat over delen van de mooie dingen die het leven te bieden heeft, trots zijn wij allemaal. We doen dat het liefst op de mooiste locaties. Ontspannen en genieten van alles wat met Trots te maken heeft.” – Rogier Engels

Informatie

Tickets: www.slotzuylen.nl
Openingstijden: zaterdag 24 en zondag 25 juli / 11:00 – 17:00 uur
Toegangsprijs: Volwassen € 6,00 / Kinderen en Vrienden van Slot Zuylen € 3,00
Coronamaatregelen: Uiteraard met alle voorgeschreven voorzorgsmaatregelen om je bezoek zo veilig en prettig mogelijk te maken.

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee