Herinneringen op een leuke manier vastleggen voor de rest van je leven - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
foto op canvas
Huis

Herinneringen op een leuke manier vastleggen voor de rest van je leven

Vakanties met het gezin zorgen voor bijzondere momenten die je nooit meer zult vergeten. Toch vervagen de herinneringen na verloop van tijd wel enigszins. Erg balen en vooral als je te weinig beeldmateriaal hebt vastgelegd. Als je wel veel foto’s hebt gemaakt tijdens de vakantie, dan kun je deze foto’s na je vakantie verwerken in een fotoboek of de beste laten afdrukken op een canvas.

Een foto op canvas is geweldig!

Als je terug bent van een onvergetelijke vakantie is het leuk om kort hierna een foto op canvas te laten maken. Bij het maken van een foto op canvas  heb je verschillende opties. Je kunt hierbij kiezen voor een erg groot formaat en deze op zichzelf gebruiken als wanddecoratie, of een wat kleiner formaat uitzoeken en elk jaar een nieuwe canvas ernaast aan de muur te hangen.

Hoe maak je een foto op canvas online?

Een prettige optie voor het maken van een foto op canvas, is om dit via het internet te doen. Zo kun je via het internet jouw foto’s bewerken en diverse indelingen uitzoeken. Daarnaast kan je jouw canvas afmaken door een mooie witte of zwarte lijst te kiezen. Het creatieve mag dus nog steeds van jou komen, maar een ander maakt er één geheel van! De canvas kun je in verschillende formaten kopen. Als je heel veel foto’s hebt van de vakantie, kun je het beste kiezen voor meerdere afbeeldingen op een groot canvas.

Een fotoboek op canvas bestellen

Een andere erg leuke optie is het bestellen van een fotoboek. Hierbij heb je verschillende mogelijkheden. Zo kun je zelf alle foto’s af laten drukken en deze handmatig in een boek verwerken, daarnaast is het ook mogelijk om de foto’s op te sturen en daar een fotoboek van te laten maken. De tweede optie is aanzienlijk sneller en zorgt voor een uniek eindresultaat.

Ga je voor een harde of zachte kaft?

Bij een fotoboek heb je de keuze tussen een harde en een zachte kaft. Bij een zachte kaft wordt het fotoboek meer een soort tijdschrift van jouw vakantie. Een harde kaft maakt er een echt boek van. Beiden hebben voordelen, het gaat er voornamelijk om waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee